Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 khaki
  • Padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 khaki
  • Padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 khaki

Padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 khaki

PVP: 1 097,00 kr
1 096,46 kr
-1% Bullpadel
Padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 khaki | Lämna inget hemma med den nya Bullpadel Hack BPP-23012 ryggsäcken som har designats med flera fack så att du kan bära allt ditt material
Skriv en recension

Padelväska Bullpadel Hack BPP-23012 2023

Utrusta dig med endast den bästa kvaliteten med den nya kollektionen av väskor och ryggsäckar från Bullpadel 2023-kollektionen. Inuti kan du hitta Hack BPP-23012 padelväskaväska som har designats i khaki färg och har ett stort utrymme så att du inte bli kvar, ingenting hemma.

Även i år kommer du att se den bäras av spelaren Paquito Navarro eftersom den är en del av spelarens kollektion med varumärket. Å andra sidan är den väldigt komplett eftersom den har kapacitet för fyra padelracket som kommer att skyddas av termoskydd och med ett mycket rymligt huvudutrymme.

Paquito Navarro Hack padel bag, egenskaper

  • Bullpadel Hack BPP-23012 är en av de största i hela kollektionen.
  • Styvt hölje på sidorna för att ge bättre skydd åt interiören.
  • Ventilerad ficka för förvaring av skor och smutsiga kläder.
  • Två fack på varje sida för att förvara två racket i varje.
  • Vadderade skydd på baksidan för att transportera den bekvämt.
  • Det blir den nya väskan för spelaren Paquito Navarro.
  • Finns i kollektionen BullPadel 2023 stora väskor.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till alla som är vana vid att bära en stor mängd material, så de letar efter en väska som är stor i storleken för att förvara allt men som ändå är bekväm så att den är lätt att transportera.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess höga kvalitet, utan också för dess design där färgen svart har använts tillsammans med Khaki, en mycket elegant kombination så att du kan matcha dina kläder till alla tävlingar.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och paletaväskor för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med den nya Bullpadels paddelutrustning.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter