Bullpadel Vertex 03 Junior 2023
  • Bullpadel Vertex 03 Junior 2023
  • Bullpadel Vertex 03 Junior 2023

Bullpadel Vertex 03 Junior 2023

PVP: 987,30 kr
986,76 kr
-1% Bullpadel
Padelracket Bullpadel Vertex 03 JR 2023 | Dominera alla områden på banan med detta Bullpadel padelracket för barn, en kopia av vuxenmodellen för att få de små att njuta av bästa prestanda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 03 barn padelracket

Få unga spelare att roa sig till fullo medan de tävlar med det nya svarta och orangea Vertex 03 JR padelracket, en modell utvecklad med all kvalitet från Bullpadel 2023. Den presenterar en rörformig konstruktion av kol och glasfiberplan, som gynnar snabb anpassning. Dessutom ger det mjuka eva-gummit en mycket behaglig touch.

På banan anpassar den sig snabbt till alla spelstilar eftersom den har en diamantform med en medelhög balans. Dessutom ger Vertex-hjärtat det större styrka och stabilitet. Slutligen är det anpassningen av vuxenmodellen för barn, så den har ett tunnare grepp och en ungefärlig vikt på 335 - 345 gram.

Bullpadel Vertex 03 för barn, egenskaper:

  • Design av Bullpadel Vertex 03 JR 2023 anpassad för unga människors hand.
  • Mycket bekväm beröring och mindre vibrationer att slå med det evalastic gummit inuti.
  • Carbontube-teknik i ramområdet som ökar dess hållbarhet.
  • Bra punch och utmärkt kontroll tack vare sin diamantform och medium balans.
  • Snabb anpassningpadelracketlracket tack vare polyglassammansättningen i glasfiber av planen.
  • Förstärkt hjärta för att förbättra stabiliteten vid slag.
  • Modell Ingår i juniorserien av Bullpadel 2023 padelracket.

Vem är det till? Perfekt för barn mellan 9 och 14 år som spelar regelbundet och vill utvecklas då det är ett mycket hanterbart och mångsidigt racket som ger bästa prestanda både i anfall och försvar.

Varför kommer du att gilla det? För liksom den vuxna Vertex 2, innehåller den de bästa Bullpadel-teknologierna. Den har också en estetik som är väldigt lik Maxi Sánchez racket, i orange toner som får dig att glänsa på och utanför banan.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter