¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Bullpadel Hack 03 Junior 2023
  • Bullpadel Hack 03 Junior 2023
  • Bullpadel Hack 03 Junior 2023

Bullpadel Hack 03 Junior 2023

PVP: 987,30 kr
986,76 kr
-1% Bullpadel
padelracket Bullpadel Hack 03 JR 2023 | Paquito Navarros racket nu i sin barnversion, den perfekta repliken för de små i huset, att njuta av och vinna matcher.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Hack 03 barn padelracket

Fler och fler barn är förtjusta i denna sport, som vill börja och vill göra det med kvalitetsprodukter. Skaffa det nya Hack 03 Junior padelracket i grått, en anpassning av modellen som används av Paquito Navarro. Den bibehåller det mer diamantformade formatet men med en fokuserad balans för att ge kraft och kontroll i träffen.

Den har tillverkats med tunnare profil och handtag samt reducerad vikt, vilket gör den mer hanterbar för barn. För sin konstruktion innehåller den kol i ramen tillsammans med glasfiber i planen för att gynna en snabb anpassning. Slutligen erbjuder den en bekvämare touch tack vare det mjuka eva-gummit.

Bullpadel Hack 03 för barn, funktioner:

  • Design av Bullpadel Hack 03 JR 2023 med låg vikt, mellan 335 - 345 gram.
  • Mångsidig racket tack vare den överdimensionerade diamantformen med en mer fokuserad balans.
  • Det ger bra spelbarhet eftersom det har gjorts med flexibla material.
  • Stort motstånd med ramens kol och hjärthack.
  • Glasfiberyta för snabb anpassning.
  • Eva mjuk gummikärna för en otrolig touch.
  • Den tillhör nyheterna från Bullpadelpadelracket för barn 2023.

Vem är det till? Designad för barn med medelhög spelnivå som vill ha den bästa prestandan i anfall och försvar, eftersom den har ett diamantformat med medelhög balans, så den är mycket väl kompenserad. Dessutom gör dess låga vikt den mycket hanterbar.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer inte bara att ha den bästa prestandan under spelet utan du kommer också att njuta av en fantastisk finish eftersom det är en kopia av Paquito Navarros racket. Så den presenterar en design i svart, grå och blå detaljer.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter