Bullpadel Flow Light 2023
  • Bullpadel Flow Light 2023
  • Bullpadel Flow Light 2023

Bullpadel Flow Light 2023

PVP: 1 371,25 kr
1 370,71 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel Flow Light 2023 padelracket | Få dina bästa skott i anfall och försvar med denna Bullpadel damracket, en lätt modell som är mycket väl kompenserad så att du kan utvecklas
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 15 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Flow Light 2023 padelracket

Dra nytta av våra rabatter för att få den nya kollektionen av Bullpadel 2023 padelprodukter till bästa pris. Vi presenterar den senaste upplagan av det gröna och orangea Flow Light padelracket, en modell utvecklad för spelare på mellannivå som vill ta sig framåt med ett balanserat och lättare viktracket, eftersom det väger runt 350 - 360 gram.

Således presenterar den ett droppformat och en medelbalans, som den är mycket välbalanserad med. Den genererar även mycket bra sensationer vid slag med kombinationen av mjukt eva-gummi och glasfiberytan, som inte genererar vibrationer. Slutligen har omkretsen förstärkts med Streinforce och kolteknologi.

Bullpadel Flow Ljusgrön och orange, egenskaper:

  • Teardrop form av Bullpadel Flow Light 2023 med centrerad balans.
  • Du kommer att kunna spela i timmar utan obehag tack vare sin mjuka touch.
  • Bra spelbarhet med kombinationen av mjukt eva-gummi och glasfiber på ytan.
  • Mångsidigt racket för dam med reducerad vikt.
  • padelracket för dam som underlättar anpassningen av idrottaren.
  • Konstruktion av ramen i kolfiber och förstärkt, vilket ökar dess motstånd.
  • Förstärkt bro för att uppnå mer stabilitet vid slag.
  • En av nyheterna i prestandaserien med Bullpadel 2023padelracket.

Vem är det till? Designad för dam med en medelhög spelnivå som letar efter ett lätt och balanserat racket för att kunna svara effektivt på alla rivaliserande bollar, utvecklas i varje spel och bli en expert.

Varför kommer du att gilla det? För att den samlar de bästa Bullpadel-materialen och designen till ett överkomligt pris. Den här säsongen presenterar en mycket slående estetik som kombinerar grönt med orange, en kombination som kommer att fånga alla motståndares ögon.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter