Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM 22
  • Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM 22
  • Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM 22

Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM 22

PVP: 3 071,60 kr
2 851,65 kr
-8% Bullpadel
Padelracket Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM 22 | Spela med en av modellerna som spelarna gillar mest, Vertex 03 CMF i en specialutgåva för Amsterdam Padel Open som kommer att bäras av Martin Di Nenno
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Bullpadel Vertex 03 CMF WPT Amsterdam 22 padelracket

Vi presenterar en specialversion av en av de racket som är mest framgångsrik bland alla spelare: Vertex 03 CMF WPT AM som är en del av Bullpadel 2022. Dessutom blir det i år specialmodellen av Amsterdam Padel Open-tävlingen som kommer att bära spelaren Martin Di Nenno.

Vid första anblicken och som den största skillnaden lyfter vi fram dess exklusiva design där varje sida av den har olika ritningar. Den bibehåller också diamantformen tillsammans med en hög balans vilket gör den till en kraftfull padelracket för avancerade nivåer. Till slut har den en sammansättning i Fibrix och med inredningen gjord av Multieva för en bekväm touch men utan att tappa kraft.

Bullpadel Vertex 03 CMF WPT AM, funktioner:

  • Vertex 03 CMF WPT AM har ett MetalShield-aluminiumskydd för att förhindra rambrott.
  • Ram med Airchannel-system som hjälper till att förbättra dess aerodynamik för att ge mer exakta bilder.
  • Nervkanaler som hjälper till att förbättra styrkan och styvheten i racket
  • Strukturen är fast tack vare tillverkningen med Fibrix.
  • Inre gummi med två Multieva-densiteter för att uppnå större kraft.
  • Oslagbara effekter tack vare Top Spin-råheten i ansiktena.
  • Den har designats med en Carbontube kolfiberram för en bra balans mellan kraft och kontroll.
  • Det är racket som spelaren Martin Di Nenno kommer att bära vid Amsterdam Padel Open.
  • Finns inom den mest avancerade serien av Bullpadel 2022 racket.

Vem är det till? Den är perfekt för de spelare som vill ha ett kraftfullt racket som också är kontrollerbart eftersom Vertex 03 CMF är gjord av mer flexibla material. Det är också en specialmodell av Vertex 03, en av favoriterna för många spelare.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess otroliga egenskaper som gör den till ett högkvalitativt padelracket, utan också för dess design på varje ansikte. Märkets logotyp har inkluderats i mitten i orange bredvid kontrasten på padelracket i svart. Du kommer att älska det!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelare föredrar. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter