Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPG-23PRM svart cap
  • Bullpadel BPG-23PRM svart cap
  • Bullpadel BPG-23PRM svart cap

Bullpadel BPG-23PRM svart cap

PVP: 175,52 kr
164,00 kr
-7% Bullpadel
Bullpadel BPG-23PRM svart padelcap | Skydda dig mot solen medan du leker med den svarta Bullpadel BPG-23PRM-capen som också hjälper till att förhindra att svett kommer från ditt huvud till dina ögon

cap av Final Master Bullpadel BPG-23PRM svart

Du har redan tillgänglig den nya kollektionen av Bullpadel-märkescapar där du kan hitta ett stort antal modeller att välja mellan. Köp den svarta BPG-23PRM-capen som är en del av märkets nya kollektion för Final Master.

Vid beredningen har polyester använts, ett mycket motståndskraftigt material som hjälper till att förhindra slitage från användning. Dessutom har man använt Bi-elastic-teknik som hjälper till att ge den större elasticitet så att den blir så bekväm som möjligt.

Bullpadel BPG-23PRM svart cap, egenskaper

  • Bullpadel BPG-23PRM är en del av Bullpadel-kollektionen för Final Master.
  • padelracket är brett för att skydda ansiktet från solen.
  • Meshtyg har inkluderats på baksidan för bättre ventilation
  • För större motstånd har den tillverkats i 100 % polyester.
  • Du kan justera den efter eget tycke tack vare tejpen på baksidan.
  • Bullpadel 2022 tillbehörskollektion.

Vem är det till? Den är perfekt för de människor som, medan de idrottar, vill skydda sig från solstrålning och förhindra att svett kommer in i ögonen och gör dem obekväma när de spelar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för den andningsförmåga den ger tack vare tygerna som har använts, utan också för sin helt svarta design som du kan kombinera med ett stort antal kläder.

Upptäck mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för padelracket i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner.

För närvarande representerar varumärket spelare som Paquito Navarro, Alejandra Salazar, Delfi Brea eller Juan Tello i WPT. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna med de nya Bullpadel-produkterna, de kommer inte att göra dig besviken!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter