Bullpadel BP-WPT 2209 strumpor

PVP: 238,05 kr
185,78 kr från
-22% Bullpadel
Gör dig redo för sommaren med de nya BP-WPT 2209 sockorna från företaget Bullpadel, ett tekniskt tillbehör för att undvika obehag i foten medan du spelar
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022
Välj storlek
  • 35-38
STÄNGA

Bullpadel BP-WPT 2209 strumpor

Utrusta dig helt med den nya kollektionen av strumpor från företaget Bullpadel 2022. Upptäck de korta strumpor att spela padel BP-WPT 2209 som säljs i förpackningar om tre enheter, varje par i olika färger för att kunna bäras med alla dina kläder . De är också korta så de blir perfekta till sommaren.

I tillverkningen har olika material använts som hjälper till att absorbera svett för att senare driva ut den, vilket förhindrar att den samlas på foten och gör att du halkar. Även i år är de en del av den nya kollektionen av World Padel Tour så att du kan bära de accessoarer som de bästa bär.

Bullpadel ankelstrumpor BP-WPT 2209 blå, grå och röd, egenskaper

  • Bullpadel BP-WPT 2209 strumpor erbjuder bra andningsförmåga.
  • Förpackning med 3 par strumpor, alla i olika färger.
  • 80% bomull, 15% polyamid, 3% elastan och 2% elastodien.
  • Resår upptill för att hindra dem från att flytta sig ur sin plats.
  • De är en del av den officiella samlingen för World Padel Tour.
  • Finns i den nya textilkollektionen Bullpadel 2022.

Vem är det till? För alla spelare som letar efter en bekväm men dold strumpa som de kan leka med på sommaren och undvika värme och svett på hela foten.

Varför kommer du att gilla det? För det är inte bara en teknisk strumpa av bästa kvalitet, utan du kan även bära tre olika par, ett i grått, ett annat i rött och det sista i marinblått, så de är perfekta att kombinera med vilken som helst av dina padelskors eller outfits. paddla.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor.

Företaget har stöd från topp tio spelare från World Padel Tour som Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea, ett tydligt exempel på varumärkets kvalitet. Vänta inte längre och byt till bullpadel, du kommer inte bli besviken!

Features År: 2022
Våra bästa produkter