Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPMU221 Ash Vigore Intense Blue Armband
  • Bullpadel BPMU221 Ash Vigore Intense Blue Armband

Bullpadel BPMU221 Ash Vigore Intense Blue Armband

PVP: 131,64 kr
120,12 kr
-9% Bullpadel
Padelarmband Bullpadel BPMU221 Ash Vigore Intense Blue | Att svetten från armarna inte går till händerna och hindrar dig från att kunna spela bekvämt tack vare de nya Bullpadel BMMU221-armbanden med bra absorption

Långa armband Bullpadel BPMU221 Grå och Blå

Ta med all komplett utrustning med den nya tillbehörskatalogen Bullpadel 2022. Köp BPMU221 padelarmband i grått och blått, ett tillbehör som hjälper till att förhindra att svetten från armarna passerar till händerna, vilket gör att du får ett bättre grepp och skyffel.

De har tillverkats med 70% bomull, 25% polyester och 5% spandex vilket gör dem mycket hållbara även efter att ha tvättat något väsentligt i ett sporttillbehör. De är också ansvariga för att absorbera all svett som genereras medan du spelar för att senare driva ut den och förhindra att den ackumuleras.

Bullpadel BPMU221 armband i mörkgrått och blått, egenskaper

  • Bullpadel BPMU221 har designats med tekniska material för högre kvalitet.
  • De är långa i storlek och säljs i förpackningar om två.
  • Mycket mjuka tyger som inte skapar skav på huden.
  • De förhindrar ansamling av svett i armbandet.
  • Design i blått och det andra i grått
  • Katalog över tillbehör för att spela padel Bulpadel 2022.

Vem är det till? Perfekt för personer som inte vill sluta spela padeltennis även på sommardagar där värmen gör det nästan omöjligt att göra någon fysisk aktivitet. Det är också ett mycket bra alternativ för personer som inte vill använda en obekväm handduk för att ta bort svett.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla det för att det är ett mycket bra val för att bekämpa svett, utan du kommer också att gilla det för dess design, att vara en i blått med grönt och den andra i grått med den neongula logotypen, perfekt för människor som vill lägg lite färg på dina plagg!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

BullPadel gör det enkelt för dig att njuta av de bästa sensationerna på banan med sin breda samling av racket med modeller för alla smaker. Så mycket att det har topp tio spelare bland sina led.

Några av dem är Paquito Navarro, Maxi Rodriguez, Alejandra Salazar eller Delfi Brea som tävlar med sina vapen för att besegra sina rivaler. Gå med dem och njut av deras breda utbud av produkter med bästa valuta för pengarna.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter