Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel BPV-2206 Deep Blue padel racket
  • Bullpadel BPV-2206 Deep Blue padel racket
  • Bullpadel BPV-2206 Deep Blue padel racket

Bullpadel BPV-2206 Deep Blue padel racket

PVP: 164,55 kr
109,15 kr
-34% Bullpadel
Paddelpadel racket Bullpadel BPV-2206 Deep Blue | Gör dig redo för matchen som ett proffs med den nya kollektionen av tillbehör från företaget Bullpadel där du kan hitta padel racketet BPV-2206

padel racket för kvinnor Bullpadel BPV-2206 Blå och Rosa

Få en oslagbar syn på fältet även på soliga dagar tack vare det nya BPV-2206 padelpadel racketet i blått från signaturkollektionen Bullpadel 2022. Detta tillbehör är också perfekt för att inte låta svetten passera från topp till tå. mycket absorberande foder i pannan.

För tillverkningen har kvalitetsmaterial använts som hjälper till att förhindra att fukt samlas tack vare hur andningsbara de är. Slutligen har den designats med ett justerbart band baktill och med en blå kombination med laxrosa detaljer och inredning som kommer att glädja alla som ser dig bära den.

Bullpadel padel racket BPV-2206 blå, funktioner

  • Bullpadel BPV-2206 Deep Blue skyddar ögonen från solens strålar.
  • Foder på pannan för att hålla svetten borta.
  • Justerbar kardborreband för att passa den efter smak.
  • Mycket lätt och andas, den samlar inte på sig svett.
  • Tillverkad av 88% polyester och 12% spandex
  • Nya tillbehör till padel BullPadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till de kvinnor som spelar regelbundet och som letar efter ett tillbehör för att följa med dem i spel och för att skydda mot ansamling av svett och brännskador på huden.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer inte bara att skyddas från solen, utan du kommer även att kunna bära en blå design med logotypen och den inre delen i rosa. Utan tvekan två väldigt fina färger som kombinerar väldigt bra, så att du kommer att utstråla den bästa stilen på banan.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för Padel rackets i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess kollektioner.

För närvarande representerar varumärket i WPT spelare som Paquito Navarro, Martín Di Nenno, Alejandra Salazao, Delfi Brea eller Juan Tello. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna.

Features År: 2022
Våra bästa produkter