Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Keps BPG-WPT2213 Marinblå
  • Bullpadel Keps BPG-WPT2213 Marinblå

Bullpadel Keps BPG-WPT2213 Marinblå

PVP: 186,49 kr
109,16 kr
-42% Bullpadel
Padelkeps Bullpadel BPG-WPT2213 Marinblå | Låt ingenting hindra dig från att leka med den nya tillbehörskollektionen Bullpadel 2022 där du kan köpa BPG-WPT2213-kepsen i marinblått från World Padel Tour

padel Cap Bullpadel BPG-WPT2213 i blå toner

Skydda din hud från solstrålning tack vare den nya BPG-WPT2213 padelkepsen som är en del av den officiella Bullpadel 2022-kollektionen för World Padel Tour. Du kan bära denna accessoar med vilken outfit som helst eftersom den har designats i marinblått, perfekt att bära med dina kläder eller padelskor.

Ett kardborreband har inkluderats i designen bak med vilken du kan justera kepsen efter eget tycke så att den sitter kvar medan du spelar. padel racketet är medelstort så det kommer inte att vara särskilt obehagligt när du väl bär det.

Bullpadel-keps BPG-WPT2213 i marinblå detaljer

  • Bullpadel BPG-WPT2212 Marinblå är en storlek men är justerbar tack vare ryggremmen.
  • Den är den lättaste och mjukaste så den stör dig inte när du väl har den på dig.
  • Officiell design för World Padel Tour-tävlingen.
  • Foder framtill för att förhindra att svett passerar från pannan till ögonen.
  • Medium padel racket för att skydda ansikte och ögon från solen.
  • Nya tillbehör till padel BullPadel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till de personer som vill spela bekvämt, förhindra att solen eller svetten hindrar deras spel, så de letar efter ett tillbehör som skyddar huden samtidigt som det inte är obekvämt att bära.

Varför kommer du att gilla det? För det är en exklusiv produkt som ingår i WPT-kollektionen och även designats i marinblått med crimson och vita detaljer som tävlingens namn och logotypen.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpaddel fortsätter med sin internationella expansion och etablerar sig som ett av de främsta varumärkena för Padel rackets i branschen. Dessutom har den en lyxaffisch som ger råd till företaget om design och tillverkning av dess samlingar.

För närvarande representerar varumärket spelare som Paquito Navarro, Alejandra Salazao, Delfi Brea eller Juan Tello i WPT. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna medan du utövar din favoritsport.

Features År: 2022
Våra bästa produkter