Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Bullpadel BPP-22015 Tour Limon
  • Paletero Bullpadel BPP-22015 Tour Limon
  • Paletero Bullpadel BPP-22015 Tour Limon

padelväska Bullpadel BPP-22015 Tour Limon

PVP: 383,95 kr
383,41 kr
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-22015 Tour Limon padelväska | Transportera bara det väsentliga med denna Bullpadel-väska, den minsta padelväskorn i kollektionen som återkommer med nya tyger och mer vågad design
Skriv en recension

Liten Bullpadel BPP-22015 Yellow Tour padelbag

Bär inte för mycket utrustning med den nya BPP-22015 Tour Limon fluorpadel racketväskan, en av de minsta väskorna i Bullpadel 2022-kollektionen. Vi skiljer på 2 stora fack: ett på sidan för padel racket och det andra huvudfack för skorna och lite kläder.

Å andra sidan har den mindre fickor inuti och utvändigt för att lämna nycklarna eller mobilen. För att göra den lättare har tekniskt tyg använts och dess remmar är justerbara, så att du kan hänga den på ryggen för att bära den mer bekvämt.

Bullpadel BPP-22015 Tour gul väska, funktioner

  • Olika grepp för att bära Bullpadel BPP-22015 Tour Limon bekvämt.
  • Liten i storleken, bara för det väsentliga.
  • Den har en sida med kapacitet för 1 eller 2 padel racket.
  • Fack i det centrala området för kläder och skor.
  • Nya material för att göra den mer robust och motståndskraftig.
  • Ingår i den nya kollektionen av Bullpadel 2022-ryggsäckar.

Vem är det till? Riktar sig till pojkar som inte gillar stora padel padelrack eftersom den är gul. Tour är liten i storleken, så den är väldigt lätt att hantera och låter dig bära allt material välorganiserat.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess funktioner utan också för dess slående design. Alla kommer att titta på dig med dess fluor-citronfärgade finish samt logotyper och detaljer i svart, en succé!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Tävla med de bästa produkterna tack vare den nya BullPadel Sport-kollektionen. Under några år har det blivit ett av modemärkena bland spelarna. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Juan Tello, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar eller Cata Tenorio.

Den här säsongen överraskar oss med en komplett kollektion av Padel rackets, kläder, skor och padelrack för alla typer av spelare och till alla priser så att du kan hitta den som passar dig bäst. Vänta inte längre och gå till mästarnas signatur.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter