Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Bullpadel BPM-22004 Performance Naranja
  • Mochila Bullpadel BPM-22004 Performance Naranja
  • Mochila Bullpadel BPM-22004 Performance Naranja

Ryggsäck Bullpadel BPM-22004 Performance Orange

PVP: 405,89 kr
405,35 kr
-1% Bullpadel
Padel ryggsäck Bullpadel BPM-22004 Performance Orange | Få en av de nya Bullpadel-ryggsäckarna till bästa pris, en perfekt liten väska för att transportera allt du behöver till dina matcher

Bullpadel BPM-22004 Svart och orange padel Ryggsäck

Välj bland ett brett utbud av väskor i vår webbutik. För det mer praktiska har vi den nya Bullpadel BPM-22004 Performance-ryggsäcken i svarta och orangea detaljer från kollektionen Bullpadel 2022. Den är liten i storleken, perfekt om du bara bär det som är nödvändigt.

Den fördelar sitt utrymme i ett stort centralt fack med åtkomst från ovan. Väl inne ingår det en separat för att kunna lämna padel racket samt kläder eller skor. Den innehåller även mindre fickor på sidorna och vadderade skydd för att förhindra obehag.

Bullpadel BPM-22004 Performance orange ryggsäck, funktioner

  • BPM-22004 Performance Orange är gjord med tekniska tyger för att minska vikten.
  • Enkel åtkomst till huvudfack.
  • Avdelare inuti för att förvara padel racket.
  • Vadderad rygg och handtag för komfort.
  • Galler på varje sida för att lämna kvar tillbehör eller vattenflaskan.
  • Små fack för att förvara dina nycklar eller plånbok.
  • Bullpadel 2022 liten ryggsäckskollektion.

Vem är det till? Den är designad för idrottaren som tar det som är viktigt för att spela, eftersom det låter dig transportera precis tillräckligt. Så det är en mycket hanterbar ryggsäck, perfekt att gå med elskotern eller motorcykeln.

Varför kommer du att gilla det? För du kan använda den både för att spela padeltennis och för att gå på gym eftersom den fyller sin funktion perfekt. Du kommer också att älska dess eleganta design i svart, som framhäver handtagen och detaljerna i fluorescerande orange.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel återvänder med en ny kollektion där du kan hitta alla typer av produkter: från Padel rackets, kläder, skor, Padel rackets och tillbehör designade för alla typer av spelare oavsett nivå och till alla priser.

Du kan se alla deras padelprodukter på den bästa banan i världen: World Padel Tour med Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Utrusta dig i år med ett av de mest fashionabla märkena bland alla atleter!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter