Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pascal Box Pro XL
  • Pascal Box Pro XL
  • Pascal Box Pro XL

Pascal Box Pro XL

15 686,55 kr
Bullpadel
Pascal Box Pro Pressurizer Bil | Perfekt studs av bollen med Pascal Box trycksättningsvagn, med kapacitet för 240 bollar, gjord av rostfritt stål och precisionstryckmätare

Pascal Box Pro XL tryckpress

Njut alltid av en livlig och enhetlig båt med Pascal Box Pro XL tryckluftsvagn. Det är ett precisionsuppblåsningssystem för paddel- och tennisbollar. Den är också enkel att montera och inkluderar ett patenterat förslutningssystem som garanterar 100 % effektivitet.

Stödstrukturen är gjord av järn och inkluderar hjul för en bekvämare hantering samt ett roterande system för att dra ut kulorna. Den har också en tryckmätare för maximal precision som är kalibrerad enligt de officiella parametrarna från International Padel and Tennis Federations.

Pascal Box Pro XL vagn, funktioner

  • Kapacitet för 240 bollar med Pascal Box Pro XL tryckpress.
  • Inkluderar inte Salky elektrisk kompressor.
  • Tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet och polykarbonat.
  • Kalibrerad tryckmätare med hög precision.
  • Designad och tillverkad i Spanien.
  • Du kan använda den på både paddel- och tennisbollar.

Vem är det till? Designad för padelklubbar eller instruktörer men också för spelaren som vill hålla padel- eller tennisbollar i gott skick längre, eftersom de med pascalboxtrumman alltid kommer att prestera på sitt bästa.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en kvalitetsprodukt, tillverkad av rostfritt stål och även alla dess delar kan repareras. Det kommer också att hjälpa dig att spara pengar eftersom du inte behöver köpa burkar eller lådor med bollar så ofta.

Ta reda på mer om PASCAL BOX

Om du är ett padelproffs, det vill säga som klubba eller monitor, kommer du att veta hur viktigt det är att alltid spela med bollarna i perfekt skick och med optimalt tryck. Vagnen för proffs har utvecklats för att belasta trycket och alltid ha en perfekt båt.

Upptäck vad den här tryckpressen kan göra för dig och träna alltid på bästa nivå. Den gäller för både tennis eller paddelbollar och beroende på omgivningstemperaturen eller underlaget du spelar på kan du bestämma vilket tryck du vill ha.

Våra bästa produkter