Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero BullPadel Performance BPP-22014021 Salmon
  • Paletero BullPadel Performance BPP-22014021 Salmon
  • Paletero BullPadel Performance BPP-22014021 Salmon

Padelväska BullPadel Performance BPP-22014021 Lax

PVP: 658,16 kr
657,65 kr
-1% Bullpadel
Padelväska BullPadel Performance BPP-22014021 Lax | Skaffa BullPadel-moderyggsäcken som följer dig på alla dina träningspass och matcher.

BullPadel Performance BPP-22014021 Padelväska

Upptäck den nya Performance BPP-22014021 padelväskan i lax, ett av de nya tilläggen till BullPadel 2022-katalogen. Denna väska är designad för dam och innehåller ett brett utbud av fickor och handtag för att lagra och transportera allt ditt material.

Den har två fack för att lagra fyra padelracket och ett av dem har termoskydd för att skydda det från höga eller låga temperaturer. Den har även en annan ficka med ventilation för att förvara smutsiga kläder eller skor. Slutligen, dess två typer av handtag, ett för handen och ytterligare två för ryggen, gör detta till en ganska bekväm ryggsäck.

BullPadel Performance BPP-22014021 väska i lax, egenskaper

  • Ungefärlig storlek på 60 x 30 x 40 centimeter på Bullpadel Performance BPP-22014021.
  • Två sidor med plats för fyra padelracket
  • Tillverkad av tekniskt tyg med hög motståndskraft.
  • Små fickor för att undvika att tappa nycklar och små föremål.
  • Utvändigt fack med ventilation för skor och smutsiga kläder.
  • Termosystem i en av sidofickorna för att skydda padelracket.
  • Finns i Bullpadel 2022 väskakollektionen för dam.

Vem är det till? Designad för alla de spelare som duschar och byter om efter träning eller tävlande då det är en padelväska som är stor nog att förvara kläder, necessär och hygienprodukter på ett ordnat sätt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av de nya BullPadel-modellerna med en mycket attraktiv design för tjejer. Den här säsongen kommer den tillbaka i en laxfärgad färg med kontrasterande detaljer, dragkedjor och märkets logotyp.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av padelracket, kläder, skor och padelrack för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med det nya Bullpadelpadellmaterialet.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter