Paletero Bullpadel Next BPP-22005 Negro
  • Paletero Bullpadel Next BPP-22005 Negro
  • Paletero Bullpadel Next BPP-22005 Negro

Padelväska Bullpadel Nästa BPP-22005 Negro

PVP: 800,81 kr
438,25 kr
-46% Bullpadel
Bullpadel Next BPP- 22005 Padelväska för män i svart | Förvara alla dina tillbehör bekvämt i den nya Bullpadel padelbag, en stor racketväska som används av några av de professionella spelarna
Skriv en recension

Padelväska Bullpadel Next BPP-22005 Svart

Ge inte upp på att få de mest kompletta ryggsäckarna tack vare den nya katalogen av Bullpadel 2022 padelväskor . Skaffa Next BPP-22005 padelväskor i svarta och orangea detaljer, den perfekta väskan för att följa med dig till alla dina matcher eftersom den har plats för allt.

Denna väska har två termofack för 4 racket och ett annat ventilerat fack skapat speciellt för att placera skor och smutsiga kläder. Strukturen är mycket solid tack vare användningen av tekniskt tyg och dess förstärkningar. Slutligen har den vadderade handtag för att säkerställa maximal komfort.

Padelväska Bullpadel Next BPP- 22005, egenskaper

  • Konstruktion av Bullpadel Next BPP-22005 med motståndskraftiga och lättstädade material.
  • Ungefärliga mått på 60 x 30 x 40 cm, den idealiska storleken för att inte lämna något efter sig.
  • Tack vare dess vadderade förstärkningar får du stor komfort.
  • Ventilerad ficka för förvaring av skor eller smutsiga kläder.
  • Kapacitet för 4 padel racket, 2 på varje sida med termoteknik.
  • Stort huvudfack och andra mindre fickor för tillbehör.
  • Finns i kollektionen BullPadel 2022 stora väskor.

Vem är det till? Den är idealisk för idrottare som bär många tillbehör som kläder, handdukar och hygienprodukter. Tack vare denna nya padelväska behöver du inte bära andra ryggsäckar och gå lastad.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin svarta design och orangea detaljer kommer du att vara i centrum för uppmärksamheten, så att du kommer att utstråla stil i alla dina tävlingar. Det är också en av de mest motståndskraftiga så att den klarar tidens gång i gott skick.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Bullpadel är tillbaka med en ny kollektion där du kan hitta alla typer av padeltennisracket, kläder, skor och Padel rackets för alla sorters spelare oavsett nivå och till alla priser.

Du kan se många av dessa padel bagar och andra tillbehör på WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Utrusta dig i år med ett av de mest fashionabla märkena bland alla atleter!

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter