Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Bullpadel Vertex BPM-22007 Negra Roja
  • Mochila Bullpadel Vertex BPM-22007 Negra Roja
  • Mochila Bullpadel Vertex BPM-22007 Negra Roja

Ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-22007 Svart Röd

PVP: 548,50 kr
543,02 kr
-1% Bullpadel
Padel ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-22007 Svart Röd 2022 | En praktisk Bullpadel ryggsäck för att spela padel med det nödvändigaste, den innehåller flera fack förutom att vara en officiell Juan Tello-produkt
Skriv en recension

Padel Ryggsäck Bullpadel Vertex BPM-22007 2022

Få de bästa sportväskorna i vår webbutik, vi försäkrar dig att du kommer att hitta det du behöver till bästa pris. Köp Vertex BPM-22007 padelryggsäck i svart och rött, en av de nya Bullpadel 2022 padelryggsäckarna som blir den officiella produkten av spelaren Juan Tello.

Den är mycket hanterbar och praktisk för att köra motorcykel då den har vadderade skydd för att undvika obehag. Motståndskraftiga material har använts för tillverkningen och den innehåller plats för allt material: en huvudficka, en annan oberoende med termofunktion för padel racket och en annan med ventilation för att förvara skorna.

Vertex BPM-22007 ryggsäck från Juan Tello, funktioner

  • Användning av nylon dobby neopren vid tillverkningen av Bullpadel Vertex BPM-22007 Black Red.
  • Oberoende fack för racket och fodrat med termiskt material.
  • Bra förmåga att lämna ingenting hemma.
  • Vadderade skydd på rygg och axlar för att undvika obehag.
  • Det låter dig separera och ventilera skor eller smutsiga kläder.
  • Extra utrymme för att ha dina nycklar, mobil eller paddeltillbehör nära till hands.
  • Finns i Bullpadels ryggsäckskatalog för pojkar 2022.

Vem är det till? Lämplig för alla idrottare som letar efter en mer lätthanterlig padelväska, eftersom de inte behöver transportera mycket material till sina tävlingar och inte gillar alltför stora padel padelrack.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin nya design matchar den perfekt med nya Juan Tello Vertex 03 då den är svart, röd på framsidan och vita logotyper. Tack vare dess material erbjuder den dessutom stor motståndskraft och hållbarhet.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av Padel rackets, kläder, skor och padelrack för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med det nya Bullpadelpadellmaterialet.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter