Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Bullpadel Hack BPM-22001 Petroleo
  • Mochila Bullpadel Hack BPM-22001 Petroleo
  • Mochila Bullpadel Hack BPM-22001 Petroleo

Ryggsäck Bullpadel Hack BPM-22001 Oil

PVP: 767,90 kr
767,36 kr
-1% Bullpadel
Padel ryggsäck Bullpadel Hack BPM-22001 Hack Oil | Praktisk Bullpadel-ryggsäck för att spela padel, designad med ett styvt skal, termofunktion och med de bästa materialen för att skydda allt ditt material
Skriv en recension

Bullpadel BPM-22001 Hack Green padel Ryggsäck

Upptäck den varierade katalogen av BullPadel 2022 väskatillbehör, med många ryggsäckar så att du kan välja den som passar din stil bäst. Upptäck Hack BPM-22001 bensinfärgad padel bag, med många små fack så att du inte tappar bort dina nycklar, mobil eller våra tillbehör.

Den är precis i rätt storlek för att bära det väsentliga: ett huvudfack, ett separat för skor, samt ett med termofunktion för ett par racket. Den har tillverkats med en styv frontkåpa samt stoppning på handtagen och baksidan för ökad komfort.

Hackväska BPM-22001 grön, funktioner

  • Bullpadel Hack BPM-22001 Oil har ungefärliga mått på 32 x 50 x 22 cm.
  • Polyesterkonstruktion och styvt skal på framsidan.
  • Vadderade skydd för att minska obehag i axlar och rygg.
  • Mindre fickor för att hålla personliga föremål nära till hands.
  • Förvara smutsiga skor eller kläder i dess ventilerade ficka.
  • Kapacitet för ett par padel racket förutom termofunktion.
  • Den tillhör väskkollektionen Bull Padel 2022.

Vem är det till? Den är perfekt för alla idrottare som tränar eller tävlar på regelbunden basis och som behöver en hanterbar padelväska för att ta motorcykeln och transportera all utrustning vid foten av banan.

Varför kommer du att gilla det? Förutom att perfekt uppfylla sin funktion, gillar vi också dess design, eftersom den kombinerar en akvamaringrön färg med dragkedjor, fram och bak i svart, kommer du att bli centrum för uppmärksamheten!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av Padel rackets, kläder, skor och padelrack för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med det nya Bullpadelpadellmaterialet.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter