Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Mochila Bullpadel Hack BPM-22001 Negra
  • Mochila Bullpadel Hack BPM-22001 Negra

Ryggsäck Bullpadel Hack BPM-22001 Svart

PVP: 767,90 kr
767,36 kr
-1% Bullpadel
Padel ryggsäck Bullpadel BPM-22001 Hack Black | Få denna kompletta Bullpadel-ryggsäck för att transportera det väsentliga, den har en styv front, termofunktion och stora fack

Bullpadel BPM-22001 Padel Ryggsäck

Bär allt du behöver vid foten av banan med den nya Hack BPM-22001 svarta padelryggsäcken, en av nyheterna i Bullpadel 2022 väskor. Det är en praktisk och funktionell väska som också utmärker sig för sin robusthet eftersom den har ett styvt skal i den främre delen.

Den fördelar sitt utrymme i ett fack med termofunktion för 1 eller 2 Padel rackets, samt ett huvudfack för kläder och ett annat fristående fack för förvaring av skor. Den innehåller också vadderade skydd samt små fickor för tillbehör.

BPM-22001 Hackväska i svart, funktioner

  • Ungefärlig storlek på 32 x 50 x 22 cm på Hack BPM-22001 Svart ryggsäck.
  • Tillverkad med kvalitetsmaterial och förstärkningar där det slits mest.
  • Lättåtkomlig huvudficka med hårt lock.
  • Ytterligare utrymme på sidorna för att förvara nycklar eller tillbehör.
  • Ventilerat fack i botten för skor eller smutsiga kläder.
  • Kapacitet för upp till ett par padel bak.
  • Ny kollektion av väskor för Bullpadel 2022-spelare.

Vem är det till? Perfekt för pojkar som vanligtvis åker motorcykel, eftersom det är en hanterbar ryggsäck med tillräckligt med utrymme för att transportera allt material på ett ordnat sätt och skyddad från stötar.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin konstruktion med tekniskt tyg och ett styvt skal på framsidan är det en praktiskt taget oförstörbar ryggsäck så att du kan använda den längre. Dessutom är dess design i grått och svart den mest eleganta, du kommer att älska det!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av Padel rackets, kläder, skor och padelrack för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med det nya Bullpadelpadellmaterialet.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter