Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Negro
  • Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Negro
  • Paletero Bullpadel Hack BPP-22012 Negro

Padelväska Bullpadel Hack BPP-22012 Svart

PVP: 1 041,60 kr
931,91 kr
-11% Bullpadel
Bullpadel Hack BPP-22012 Padelväska färg svart | En av de största Bullpadel padelväskor återvänder, den officiella Paquito Navarro-väskan gjord med styva skal, stora fack och skydd
Skriv en recension

Bullpadel BPP-22012 Hack Padelväska från Paquito Navarro

Lite i taget analyserar vi hela katalogen av Bullpadel 2022, ett av de mest framgångsrika varumärkena på marknaden. Om du vanligtvis går väldigt laddad till dina matcher kommer du att gilla den nya svarta Hack BPP-22012 padelväskor, den officiella Paquito Navarro-väskan.

Vi lyfter fram dess styva struktur, med ett skal på varje sida för att hålla alla dina tillhörigheter säkra inuti. I varje sidofack kan du förvara upp till 2 racket och båda är fodrade med termiskt material. Den innehåller även en ficka för skor och andra mindre för nycklar eller en plånbok.

Hack svart padelväska från Paquito Navarro, funktioner

  • Den nya Bullpadel Hack BPP-22012 Black är mycket rymlig, cirka 60 x 30 x 40 cm.
  • Hårt fodral på utsidan för bättre skydd mot stötar.
  • Justerbara handtag och ryggstöd med skumbitar för bättre komfort och ventilation.
  • 2 sidor med termofunktion för Padel rackets.
  • Stort huvudutrymme och separat fack för skor.
  • Svart design, blå detaljer och silverlogotyper.
  • Ny katalog med BullPadel 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelaren som vanligtvis tar med sig mycket utrustning till sina tävlingar, eftersom nya Hack är en enorm padelväska, med en mängd olika fack i alla storlekar för att inte få ont om utrymme.

Varför kommer du att gilla det? Även om den är en av de största på marknaden är den ganska hanterbar och bekväm att bära tack vare sina olika grepp och skydd. Den kombinerar också perfekt med nya Hack 03 med sin svarta design, blå detaljer och silverlogotyper.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Prestera på din bästa nivå med den nya Bullpadel 2022-kollektionen, ett av de mest fashionabla varumärkena bland idrottare. Och det är att det har en fantastisk representation i WPT av Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong överraskar oss med en komplett kollektion av Padel rackets, kläder, skor och padelrack för alla typer av spelare och till alla priser. Vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver, så utrusta dig med det nya Bullpadelpadellmaterialet.

Features Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter