Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Ionic CTR
  • Bullpadel Ionic CTR
  • Bullpadel Ionic CTR

Bullpadel Ionic CTR 2022

PVP: 2 193,89 kr
1 370,70 kr
-38% Bullpadel
Ballpadel jonisk CTR | Placera bollen med precision med denna Bullpadel herrracket, en hanterbar modell med en bred sweet spot som kommer att förlåta alla våra misstag
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Bullpadel Ionic CTR Negra

Markera matchtiderna med det nya svarta Ionic CTR padel racket, den mest tekniska av den nya Bullpadel 2022 avantline padel racketserien . Således presenterar den ett rundare format och balans nära handen, vilket vidgar dess sweet spot och ger större kontroll, även vid off-center träffar.

För ökad styrka har kol använts tillsammans med förstärkningsteknik i röret. Planen är gjorda med glaphite, det vill säga glasfiber och kol, så dess spelbarhet är förbättrad. Den har även en multi-eva kärna och grovhet för en större effekt på bollen.

Bullpadel Ionic Control svart, funktioner:

  • Rundare format och balans nära näven för bättre spelbarhet för Bullpadel Ionic CTR.
  • 2-densitet multi-eva kärna för en bra balans mellan effekt och effekt.
  • förstärkningssystem tillsammans med kol i ramen för att ge det större motstånd.
  • Använd glafit på ytan i planen för en bättre anpassning.
  • Avslutad med grovhet som gör det möjligt att förbättra effekterna.
  • Mer stabilitet vid poäng tack vare dubbelbrygghjärtat.
  • Styrpadel racket som hjälper oss att minska påtvingade fel.
  • En av de nya Bullpadel 2022 Padel racketsna.

Vem är det till? Enligt vår mening är den idealisk för tekniska spelare, med en hög eller medelhög spelnivå som letar efter mer kontroll i sitt spel för att kunna förbereda poängen bakifrån och starta övergången till attack.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer inte bara att njuta av utmärkt prestanda, utan också fantastisk design. Ionic Control har en svart finish, silverlogotyp plus orange accenter för den mest sofistikerade looken!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea.

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter