Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Hack 03 CMF
 • Bullpadel Hack 03 CMF
 • Bullpadel Hack 03 CMF

Bullpadel Hack 03 Comfort 2022

PVP: 2 468,25 kr
1 535,25 kr
-38% Bullpadel
padel racket Bullpadel Hack 03 CMF | Extra kraft med detta Bullpadel padel racket, en mjukare version av Paquitos modell för spelare som letar efter kraft och komfort
Skriv en recension
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Bullpadel Hack 03 CMF 2022

Slå bollen hårt med Hack 03 CMF padel racket, en högpresterande modell från den nya Bullpadel 2022- katalogen. Den är en del av den officiella serien av Paquito Navarro-produkter men den är inte lika teknisk som Hack 03 eftersom dess material är mer flexibla och därför genererar de en mjukare touch och gynnar spelarens anpassning.

Upprätthåller diamantform och hög balans för extra kraft. För dess tillverkning har kol och nervkanaler använts i ramen samt Fibrix-systemet i planen, en kombination av glasfiber med kol som ger större elasticitet. Kärnan är gjord av multieva-gummi och den har även Adaptia-teknik i hjärtat.

Bullpadel Hack 03 Comfort svart, funktioner:

 • Bullpadel Hack 03 CMF är ett power padel racket, med en diamantform och hög balans.
 • Kärna med 2 densiteter, ett hårdare yttre eva-lager och ett mjukare inre.
 • Kolram med nervkanaler för större motstånd.
 • Lätt aluminiumskydd ovanpå för att förhindra stötar.
 • Adaptia-teknik som förbättrar dess hantering och prestanda.
 • Kolyta med glasfiber som ökar dess spelbarhet.
 • Den är inte lika teknisk som Hack 03 eftersom den är mer elastisk.
 • Tack vare vibradrive-systemet genererar den en träff utan vibrationer.
 • En av de mest kraftfulla knivarna i Bullpadel 2022.

Vem är det till? Designad för spelare med en offensiv profil som letar efter ett kraftfullt padel racket som inte försummar komforten, eftersom Hack Comfort tack vare de använda materialen ger mycket bra sensationer när man slår.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är en av Bullpadel-racket med bästa valuta för pengarna, så kommer du att njuta av alla dess teknologier utan att gå över din budget. Den återkommer också med en sofistikerad design i svarta och silvertoner, utan tvekan, en av de mest eleganta Padel racketsna i kollektionen!

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Utrusta dig själv med de bästa produkterna för att spela padel tack vare BullPadel Sport, ett av de märken som spelarna föredra. I WPT har den representation av spelare som: Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Juan Tello, Alejandra Salazar eller Delfi Brea,

Denna säsong presenterar en komplett kollektion av Padel rackets, skor, kläder och padelväskor för alla smaker och fickor. Vänta inte längre och hitta det du letar efter i sin nya kollektion, vi försäkrar dig att du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter