¡¡ CYBER MONDAY | PADEL !!
Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Raider PWR
  • Bullpadel Raider PWR
  • Bullpadel Raider PWR

Bullpadel Raider PWR

PVP: 1 035,04 kr
558,38 kr
-47% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Raider PWR | Dominera nätet med detta Bullpadel powerracket, en kraftfull modell med den bästa teknologin och flexibla material för snabb anpassning
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel
KÖP DEN I BILLIGARE FÖRPACKNING
3 x Bullpadel Raider PWR
1 675,14 kr
Price separated
1 675,14 kr
You save:
123,16 kr
Pack price:
1 551,98 kr
2 x Bullpadel Raider PWR
1 116,76 kr
Price separated
1 116,76 kr
You save:
−21,21 kr
Pack price:
1 137,97 kr

padel racket Bullpadel Raider PWR

Ta fram ditt mest kraftfulla spel med Raider PWR padel racket, en modell från mediumserien i den nya Bullpadel 2022- kollektionen. Den har designats med en överdimensionerad diamantform och en medelhög balans, så att du kommer att märka mer kraft i dina slag samtidigt som du behåller god kontroll.

Å andra sidan har företaget använt kol i strukturen för att uppnå större motstånd samt glasfiber för att förbättra dess spelbarhet. Den innehåller även EVA-gummi inuti, vilket genererar en mycket bekväm touch och gör det lättare att leka med det.

Bullpadel Raider Power svart och blå, funktioner:

  • Kolförstärkt struktur av Bullpadel Raider PWR 2021 för större styrka.
  • Oslagbar touch med EVA-skummet inuti.
  • Ytor i glasfiber för snabb anpassning.
  • Diamantformat med något hög balans.
  • Bra sweet spot att korrigera off-center bollar.
  • All bullpadelkvalitet till bästa pris.
  • En av de nya Bullpadel 2021 racket.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för mellannivåspelaren som letar efter mer kraft i sitt spel men utan att ge avkall på kontroll, eftersom det är ett kraftfullt racket men ganska väl kompenserat för att inte missa lätta bollar.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett kraftfullt racket är det lätt att spela med det eftersom dess material är flexibla och det inte är ett överdrivet tekniskt racket. Vi älskar också dess nya design i svart, blått hjärta och vit logotyp.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Hoppa in på banan med de bästa BullPadel Sport-produkterna. Företaget har blivit ett riktmärke inom sektorn och ett av de varumärken som föredras av majoriteten av offentliga aktörer. Njut av de bästa sensationerna med sin nya kollektion av Padel rackets, skor, kläder, padelväskor och accessoarer.

Vi är övertygade om att du kommer att hitta den produkt som bäst passar dina behov. Dessutom har byrån representation av professionella spelare som Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Delfi Brea. Gilla dem och gå till stundens företag!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Kärna: 38 mm År: 2022
Våra bästa produkter