Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Bullpadel Raider CTR
  • Bullpadel Raider CTR
  • Bullpadel Raider CTR

Bullpadel Raider CTR

PVP: 1 097,05 kr
591,83 kr
-47% Bullpadel
padel racket Bullpadel Raider CTR modell 2021 | En av de bästa Bullpadel nybörjarracket återvänder, designad med en mjuk touch, rund form och låg balans så att spelaren kan förbättras
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel
KÖP DEN I BILLIGARE FÖRPACKNING
3 x Bullpadel Raider CTR
1 775,49 kr
Price separated
1 775,49 kr
You save:
130,53 kr
Pack price:
1 644,96 kr
2 x Bullpadel Raider CTR
1 183,66 kr
Price separated
1 183,66 kr
You save:
−22,49 kr
Pack price:
1 206,15 kr

Palla Bullpadel Raider CTR naranja

Njut av den bästa prestandan på banan med Raider CTR padel racket, en initieringsmodell som finns tillgänglig i Bullpadel 2021-katalogen. På grund av sitt runda format och låga balans är den mycket hanterbar och hjälper dig att placera bollen med precision i det rivaliserande fältet .

Den har byggts med kol i röret och glasfiber på båda sidor, vilket uppnår en hög grad av elasticitet och motstånd. Den har också EVA-gummi inuti för att generera större sensationer när du slår och minska vibrationerna som produceras av bollens slag.

Bullpadel Raider CTR orange, funktioner:

  • Bullpadel Raider CTR 2021 är ett kontrollpadel racket.
  • Mycket hanterbar tack vare sin runda form och balans nära näven.
  • Den har en glasfiberyta för bättre spelbarhet.
  • 100 % kolfiberram som ger den mer motstånd.
  • Eva gummikärna som bibehåller sina parametrar över tid.
  • Solid struktur som förhindrar vridning vid slag.
  • Halvmjuk beröring som minimerar vibrationer.
  • Finns i Bullpadel 2021 racketkatalog.

Vem är det till? Riktar sig till pojkar eller tjejer som är fast beslutna att börja spela padeltennis eller som redan har en medelnivå och letar efter ett kontrollpadel racket som är lätt att hantera och till ett bra pris som gör att de kan utvecklas och njuta av den bästa komforten på domstol.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett billigt Bullpadel padel racket som innehåller de bästa materialen på marknaden samt en fantastisk design. Vi försäkrar dig att du kommer att vara i centrum för uppmärksamheten med sin kombination av svarta och orange toner.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Denna säsong lanserar Bullpadel Sport en ny kollektion av produkter för att spela padel av hög kvalitet. Bevis på detta är att spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar eller Delfi Brea fortfarande är en del av hans lag.

Upptäck deras nya padeltennisracket, skor, kläder eller Padel rackets gjorda med de bästa materialen och där de senaste tekniska innovationerna har tillämpats så att du kan njuta till fullo.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio
Våra bästa produkter