Bullpadel BPP-24015 Tour marinblått 2024 padelväska
  • Bullpadel BPP-24015 Tour marinblått 2024 padelväska
  • Bullpadel BPP-24015 Tour marinblått 2024 padelväska

Bullpadel BPP-24015 Tour marinblått 2024 padelväska

PVP: 438,80 kr
383,53 kr
-13% Bullpadel
Bullpadel BPP-24015 Tour marinblåt | Skaffa den praktiska padelväskan Bullpadel BPP-24015 Tour i marinblått, idealisk för att enkelt transportera allt du behöver med dess rymliga fickor och handtag
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Bullpadel BPP-24015 Tour marinblått Padel bag 2024

Vi presenterar Padelväska Bullpadel BPP-24015 Tour i marinblått 2024, den perfekta partnern för varje padelmatch. Denna padelväska, med sin lätta struktur och optimala kapacitet, ger dig bekvämligheten och stilen du behöver för att bära din utrustning. Den har ett rymligt huvudfack, särskilt skydd för att bära upp till två racketar, och ett extra sidoficka, vilket gör den till det ideala valet för energiska spelare.

Tillverkad med högkvalitativa och hållbara tyger, är Padelväska Tour designad för att möta sportens utmaningar och säkerställa att dina racketar och tillbehör är skyddade och organiserade. Kombinationen av funktionalitet och design, i en elegant marinblå färg, kommer att få dig att sticka ut både på och utanför planen.

Egenskaper för Padelväska Bullpadel BPP-24015 Tour i marinblått

  • Optimal kapacitet, perfekt för att förvara all din padelutrustning.
  • Stort huvudfack med extra skydd för två racketar.
  • Praktisk sidoficka för personliga tillbehör, med lättåtkomlig.
  • Förstärkt i kritiska områden för oöverträffad hållbarhet.
  • Dimensioner: 56x29x28 cm, idealisk för spelare som värderar funktionalitet och stil.
  • En del av Bullpadels väskkollektion för 2024.

Målgrupp

Denna padelväska är perfekt för spelare på alla nivåer, speciellt de som inte behöver bära med sig mycket utrustning till sina matcher då den inte är den största i kollektionen. Dess design och kapacitet är lämpliga för både vänliga matcher och officiella tävlingar.

Varför kommer du att gilla den?

Den kombinerar praktiska egenskaper med en sofistikerad design i marinblått, även tillgänglig i andra färger. Materialkvaliteten garanterar lång hållbarhet, medan dess specifika egenskaper uppfyller alla dina behov på padelbanan.

Lär känna Bullpadel-märket bättre

Bullpadel är synonymt med innovation och kvalitet inom padelvärlden. Med en lång historia av att utveckla högpresterande utrustning fortsätter Bullpadel att vara ledande med produkter som verkligen gör skillnad.

Konkurrera med produkter som används av professionella spelare som Paquito Navarro, Juan Tello eller Alejandra Salazar och Gemma Triay i damklassen för att njuta av den bästa upplevelsen.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter