Ny Wilson 2023 kollektion, den förnyade Bela serien

Förbättra ditt spel med den nya kollektionen av Wilson padelracketar för 2023: Upptäck den innovativa tekniken och den attraktiva designen som erbjuds av denna nya serie av racketar som är gjorda för att ta dig till nästa nivå

För alla padelfans kommer den nya Wilson kollektionen, med innovativ teknologi och attraktiv design, fortsätter detta ledande varumärke på marknaden att satsa på spetskompetens och prestanda för att tillfredsställa alla spelares behov.

Det välkända varumärket lanserar en mycket komplett katalog med mycket varierande modeller, som perfekt uppfyller förväntningarna i sina olika serier som Bela, Ultra, padelrackete och Pro Staff och därmed kan täcka alla behov för alla profiler på de olika nivåerna och typer av spel.

Analys Wilson Padelrackets 2023

Den här säsongen presenterar Wilson en komplett katalog av Bela racket, designade för Fernando Belasteguín, en av de bästa padelspelarna genom tiderna, som i detta nya skede presenterar ett brett utbud av modeller för att anpassa sig till alla spelarprofiler. Du kan se i detalj beskrivning av var och en av dessa modeller i vår video New Collection of Wilson Rackets 2023.

Som du säkert har sett är serien av produkter för Bela huvudattraktionen denna säsong, men Wilson 2023 racketkatalogen presenterar olika serier som Ultra: den mest kraftfulla, Pro Staff serien som består av kontrollracket och slutligen serien padelrackete: den mångsidiga för att anpassa sig till alla smaker av intresserade.

Wilson Bela Pro V2 2023

Wilson Bela Pro V2

ERBJUDANDE: 337,46 €
RRP: 380,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 360-375

Wilson Bela Pro V2 2023

Vi börjar med den nya Bela racket, perfekt för offensiva spelare, de som söker kraft, styrka och kraft. Den presenterar ett diamantformat med hög balans, vilket leder till mycket bra prestanda i passningsspelet.

Den presenterar en kolkonstruktion och 3K tyg för ansikten, vilket gör beröringen torrare och hårdare. Den har en kärna av eva gummi med hög densitet, så det är ett hårt racket som vi kommer att trycka våra slag med snabbare. Slutligen innehåller den Spin Effect Grip teknik för effekter samt ett utbytbart säkerhetsrep.

Wilson Bela Pro V2 LT 2023

Wilson Bela Pro V2 LT 2023

ERBJUDANDE: 304,96 €
RRP: 340,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 355-365

Wilson Bela Pro V2 LT 2023

Det är den lättaste av Bela serien, väger runt 355 gram. En kraftracket skapad för avancerade spelare tack vare sin diamantform och balans i toppen, samt en hård touch för att utöva mer kraft på bollen.

Den är gjord av kol, med en förstärkt bro som förbättrar stabiliteten i hela strukturen. Dessutom är kärnan gjord av högdensitets Eva gummi, som inte avger lika mycket men gör att vi kan skriva ut hastighet till bollen. Den har också en grov präglad yta för att slå med mer effekt.

Wilson Bela Elite V2 2023

Wilson Bela Elite V2 2023

ERBJUDANDE: 278,95 €
RRP: 310,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 360-370

Wilson Bela Elite V2 2023

Den bibehåller samma diamantformat och höga balans, men den är inte lika svår att beröra, vilket gör den till en mer hanterbar racket. Den presenterar också en 100 % kolsammansättning med en grov textur på planen.

Den kännetecknas av sin lättare vikt, cirka 10 gram mindre än tidigare modeller, med vilken du kommer att njuta av stor hanterbarhet. Å andra sidan har den tillverkats med en medeldensitet eva gummikärna, lite mjukare som ger den en större sweet spot och bättre bollutbyte.

Wilson Bela Team V2 2023

Wilson Bela Team V2 2023

ERBJUDANDE: 197,95 €
RRP: 220,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Kraft
  • Vikt: 360-370

Wilson Bela Team V2 2023

För att avsluta serien finns Bela Team tillgängligt, det mest hanterbara av alla. Den är designad för spelare på mellannivå som letar efter kraft men också en mjukare touch.

Den är gjord av glasfiber och mjukt eva gummi, så det genererar en bekvämare träff och större bollutmatning utan att använda mycket kraft.

Wilson Ultra Pro V2 2023

Nya Ultra Pro V2 erbjuder all kraft du behöver plus bra prestanda på banan . Perfekt för avancerade och intensiva spelare i deras spel eftersom det presenterar ett diamantformat med hög balans, vilket resulterar i ett tekniskt racket även om planens grovhet tillåter oss att ha mer kontakt med bollen.

Den har en kolkonstruktion som förstärker ramen med Infinity Edge teknik, en konkav design som ökar sweet spot och ger racket större stabilitet. I kärnan hittar vi ett styvt eva gummi, så det är ett kraftfullt och hårt racket.

Wilson Ultra Elite 2023

För att avsluta serien finns även Ultra Elite, ett mjukare powerracket som innehåller mjukt eva gummi i kärnan, vilket ger större bollutbyte och ett mjukare slag. Behåller diamantformatet med hög balans samt grova plan.

Kol har använts för strukturen, vilket gör det till en ganska solid racket. Dessutom, med Infinity Edge teknik, förbättras dess sweet spot och stabilitet. Det är en revolutionerande konkav design längs kanten på padelracket.

Slutligen finns även Wilson Ultra Team tillgängligt, tillverkat av glasfiber för spelare på mellannivå.

Bela Collection 2023
Bela Collection 2023

Wilson Pro Staff Tour V2 2023

Den är den tuffaste i serien, eftersom materialen som används ger den en torrare touch , vilket gör att vi kan slå skott med kraft nära nätet. Toppmodernt kol har använts för sin konstruktion samt eva gummi med hög densitet i kärnan.

När det gäller dess design presenterar den en rund form med låg balans , så den kommer att förlåta alla våra misstag. Den innehåller också en grov präglad yta samt en sublim manschett och en ny snörningsdesign som ger ett bekvämare grepp. Utan tvekan är det ett högpresterande racket som endast lämpar sig för avancerade nivåer.

Wilson Pro Staff V2 2023

Det är en modell som sticker ut för sin breda sweet spot eftersom den presenterar en rundare form i kombination med en balans nära handen, så att den låter dig rikta bollen med lätthet, något som uppskattas när du försvarar den från den.

För sin konstruktion har kol använts både i ramen och på ytorna samt ett mjukt eva gummi inuti, vilket genererar en mjukare touch. Du kommer också att njuta av ett bekvämare grepp med det nya sublima greppet och justerbara snöret . Slutligen uppvisar den en grov yta, vilket förbättrar effekterna på bollen.

Wilson Pro Staff 2023
Wilson Pro Staff 2023

Wilson Pro Staff LT V2 2023

Det är en lite lättare modell, vilket gör den mer hanterbar. Den bibehåller kolkonstruktionen, vilket ger den en stark och solid struktur. Den har även mjukt eva gummi för att ge större sensationer vid slag.

Liksom resten av modellerna i den här serien har den ett runt format och låg balans, så det är ett kontrollpadelracket . Planen har också blivit klara med lite lättnad, vilket kommer att hjälpa oss att ge våra skott mer effekt.

Wilson Pro Staff Elite 2023

Enligt vår åsikt är Pro Staff Elite ett kontrollracket för medelstora spelare eftersom det är lättare att spela med. Intrycket är att det är ett mindre tekniskt racket, eftersom det kombinerar kol i strukturen och glasfiber i planen, vilket ger en mer elastisk touch. Inuti har mjukt eva gummi använts, så du kommer att njuta av en bekvämare beröring och mindre vibrationer. Slutligen har den grovhet, så att du kan skriva ut större effekter i alla dina bilder.

Äntligen finns Pro Staff V2 Team versionen tillgänglig, den mjukaste eftersom den kombinerar glasfiber samt skumgummi inuti, så vi kommer att ha mycket bra vibrationsdämpning, en exceptionell touch samt fantastisk spelbarhet.

Blade Pro V2 2023
Blade Pro V2 2023

Wilson Blade Pro V2 2023

Wilson padelrackete Pro V2 2023

ERBJUDANDE: 279,95 €
RRP: 300,00 €

  • Form: Dropp
  • Spel: Polyvalent
  • Vikt: 360-375

Wilson Blade Pro V2 2023

Finns i 2 färger, en kombination i guld och en annan i grönt. Den behåller sin stora mångsidighet tack vare sin överdimensionerade form med en medium balans, vilket ger den avancerade spelaren den kraft och kontroll han behöver, med en lättare vikt jämfört med resten av serien.

Det ger en mjukare träff, märker bollen mer vid varje slag och hjälper oss att skicka bollen till motståndarens plan med mindre ansträngning eftersom den studsar mer. Slutligen är den gjord av kol och bibehåller grovheten hos Spin Effect Grip som du gillar så mycket.

Wilson Blade LT V2 2023

Seriens lillasyster, inte för att den ändrar sina egenskaper utan för att den håller den lättaste vikten, cirka 355 gram. Precis som resten av modellerna definierar vi den som en mångsidig, mycket hanterbar padelracket som passar både tjejer och killar.

Den kombinerar kol i ramen och planen med mjukt eva gummi, så det är inget hårt racket, så du kommer att njuta av en fantastisk touch och bra bollutbyte. Äntligen kan du skapa otroliga effekter tack vare dess präglade textur.

Wilson Blade Tour V2 2023

Wilson padelrackete Tour V2 2023

ERBJUDANDE: 116,95 €
RRP: 129,95 €

  • Form: Dropp
  • Spel: Polyvalent
  • Vikt: 360-375

Wilson Blade Tour V2 2023

En av de bästa mångsidiga racket på marknaden , designad i form av en droppe och med en medelbalans för att prestera på din bästa nivå från alla områden på banan. Den har en kolkonstruktion samt högdensitetsgummi, vilket ger den en hård touch så att du enkelt kan ta bort bollen.

Dess breda sweet spot hjälper dig att korrigera off center bollar. Slutligen har den en grov präglad yta, något som hjälper oss att ge bollen mer snurr.

Wilson Blade Elite 2023

Vi slutar med en mycket väl kompenserad padelracket, padelrackete Elite. En lätt padelracket, eftersom dess vikt är runt 365 gram. Tack vare sin överdimensionerade form har den en bred sweet spot och dess medelbalans kommer att ge oss den extra kraften vi behöver när vi slår.

Liksom resten av modellerna har den en 100% kolkonstruktion med mjukt eva gummi, så dess beröring är mjuk och ger mycket sötma vid beröring. Den har också grovhet med vilken vi kommer att förbättra våra toppspin eller skära slag. Slutligen finns en mindre teknisk och billigare version tillgänglig för mellanspelare , Wilson padelrackete Team i glasfiber.

Wilson Bela Pro V2 2023
Wilson Bela Pro V2 2023

Kort sagt, den nya kollektionen av Wilson padelracket för 2023 erbjuder ett brett utbud av alternativ för alla spelare, med innovativ teknik och attraktiv design som försöker förbättra prestandan på banan och ta ditt spel till nästa nivå.

Tveka inte och satsa på Wilsons kvalitet och förträfflighet!