Wilson Blade Pro V2 grönt
  • Wilson Blade Pro V2 grönt
  • Wilson Blade Pro V2 grönt

Wilson Blade Pro V2 grönt

PVP: 3 291,00 kr
3 071,05 kr
-7% Wilson Padel
Wilson Blade Pro V2 grönt padelracket | Utmärkt prestanda i varje handling i spelet med denna mångsidiga Wilson-racket, gjord av kol, grova plan och mjukt gummi för krävande spelare
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Wilson Blade Pro V2 grönt och svart padelracket

Upptäck i vår paddelbutik online de mest avancerade modellerna av Wilson Padel 2022. För de mest mångsidiga presenterar vi det nya gröna och svarta padelrackete Pro V2 padelracket, en modell som kännetecknas av sin balans mellan kraft och kontroll. För att göra detta presenterar den ett droppformat som förbättrar dess sweet spot kombinerat med en medium balans som gynnar dess goda kraft.

Tack vare kolkonstruktionen ger den stor motståndskraft och en mycket solid struktur. Å andra sidan gör den ingen besviken på komforten eftersom mjukt eva-gummi har använts inuti, vilket gör beröringen mjukare. Slutligen presenterar den en ny greppdesign som förbättrar greppet samt en grov yta för att generera mer spinn.

Wilson padelrackete Pro V2 grön, egenskaper

  • Sublim greppdesign för ett bekvämare grepp av den nya Wilson padelrackete Pro V2 green.
  • Balanserad racket tack vare den oversize formen med medium balans.
  • Grova plan som hjälper oss att ge mer effekt till bollen.
  • Solid och styvare struktur med användning av kol.
  • Oslagbar touch med den nya mjuka eva gummikärnan.
  • Ny distribution av borrningen som förbättrar dess prestanda på banan.
  • Justerbar rem till vår handled.
  • Ny kollektion av högpresterande Wilson 2022-racket.

Vem är det till? För professionella eller avancerade idrottare som gillar att ta sina bästa skott i attack och försvar, kännetecknas nya padelrackete Pro v2 av sin mångsidighet, vilket gör den mycket lättare att spela med.

Varför kommer du att gilla det? För det är en modell som samlar de bästa materialen på marknaden samt en sofistikerad design som får dig att glänsa på banan. I denna utgåva presenterar den en svart finish med en central logotyp, ram och detaljer i grönt som är spektakulära för blotta ögat.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det varit ansvarig för att utrusta de bästa atleterna i världen, så inom padelsektorn hittar vi även produkter av högsta kvalitet för alla typer av spelare.

Upptäck den varierade katalogen av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Den här säsongen har Fernando Belasteguín representerat på WPT-banorna, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter