Ny kollektion av Vibor-A padelracketar 2024: Återkomsten av de förnyade klassikerna

De nya Vibor-A-racketarna för säsongen 2024 är omdefinierade med banbrytande design och teknik.

Säsongsstarten för padel 2024 är precis runt hörnet och med den återvänder de mest efterfrågade modellerna bland fansen. Därför analyserar vi idag den nya kollektionen av Vibor-A padelracketar 2024, kända för sin spektakulära design och förnyade formar.

Det spanska märket är erkänt för att kombinera innovation, prestanda och design i sina produkter. I detta avseende är deras nya kollektion för 2024 inget undantag. Den innehåller modeller med mönster och färger som speglar energi och passion för padel som Vibor-A vill att deras spelare ska visa på banorna.

Ny kollektion av Vibor-A padelracketar 2024

Med spetsteknologi som flaggskepp för att underlätta ett överlägset spel, har Vibor-A tagit sin tekniska aspekt till en ny nivå med målet att skapa modeller som ger spelarna möjligheten att anpassa sig till olika spelsituationer.

De nya padelracketarna från Vibor-A är en kombination av teknologi, design och passion för padel som kommer att bli mycket omtalade under den kommande säsongen.

Vibor-A Black Mamba Elite 3K 2024

Vibor-A Black Mamba Elite 3K 2024
ERBJUDANDE: 229,95 €
ORDINARIE PRIS: 230,00 €

  • Form: Hybrid
  • Spel: Mångsidigt
  • Vikt: 360-370

Vibor-A Black Mamba Elite 3K 2024

Den ikoniska modellen Black Mamba är tillbaka med en innovativ hybridkropp i diamant- och tårform. Den är tillverkad av 24K kolfiber som ger den maximal hållbarhet samt en mer elastisk och formbar känsla.

Kombinationen av dess EVA PRO multidensitetskärna med olika lager av mediumgrad, tillsammans med dess släta 3D-yta, förbättrar känslan vid varje slag eftersom de skapar en bra bollutgång både i försvar och nära nätet. Det är en mångsidig racket för alla spelare som vill utveckla olika aspekter beroende på matchsituationen.

Vibor-A Yarara Elite 24K 2024

Vibor-A Yarara Elite 24K 2024
ERBJUDANDE: 284,95 €
REKOMMENDERAT PRIS: 285,00 €

  • Form: Hybrid
  • Spel: Mångsidigt
  • Vikt: 360-370

Vibor-A Yarara Elite 24K 2024

Med en design med slitna detaljer och guldfinishar liknande de på Yarara Xtreme 3K, är detta racket avsett för spelare som söker kraft, kontroll och hanterbarhet i alla spelsituationer.

Dess innovativa hybridkropp, bestående av 24k kol, erbjuder lika delar hållbarhet och lätthet. Dessutom gör den synliga kolfiberns glans, kompletterad med den gyllene logotypen och röda detaljer, att den sticker ut på varje padelbana.

Vibor-A Diva Elite 3K 2024

Vibor-A Diva Elite 3K 2024
ERBJUDANDE: 229,95 €
REKOMMENDERAT PRIS: 230,00 €

  • Form: Rund
  • Spel: Mångsidigt
  • Vikt: 355-365

Vibor-A Diva Elite 3K 2024

Den nya Diva 3K är det perfekta racket för spelare som söker en premiumfinish i ett kontrollracket som förlåter deras misstag. Den bidrar med mjukhet och tolerans vid varje slag för att öka framgångsprocenten både i anfall och försvar. Dessutom har den en karaktäristisk design med slitna detaljer på sidorna av hjärtat.

Dess EVA PRO gummikärna i mediumdensitet förbättrar både känsla och kraftnivå. Dessutom har den en centrerad sweetspot och bra bollavgång. Dess släta 3D-yta förbättrar i hög grad kontakten och hjälper till att skapa effekter i anfallssituationer.

Det är dags att lyfta ditt spel till nästa nivå med den helt nya kollektionen av Vibor-A racketar för den nya säsongen!