Vibora Yarara Elite 24K 2024
  • Vibora Yarara Elite 24K 2024
  • Vibora Yarara Elite 24K 2024

Vibora Yarara Elite 24K 2024

PVP: 3 126,45 kr
3 125,91 kr
-1% Vibora
Vibora Yarara Elite 24K A000439 | Vibora Yarara Elite 24K 2024, med dess innovativa hybridkropp och 24k kol, erbjuder dig den perfekta balansen av kraft och kontroll. Skilj dig ut på banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Vibora Yarara Elite 24K padelracket

Vi presenterar Vibora Yarara Elite 24K 2024, ett high-end padelracket med en oöverträffad design. Dess innovativa hybridkropp, gjord av 24k kol, erbjuder inte bara hållbarhet och lätthet utan garanterar också en perfekt kombination av kraft och kontroll för att dominera på padelbanan.

Med sina detaljerade guldavslut, liknande de på Yarara Xtreme 3K, och skärningar på sidorna av bryggan, känns detta padel racket inte bara exceptionellt i handen utan ser också otroligt elegant ut med sin glansiga finish.

Egenskaper för padelracket Vibora Yarara Elite 24K 2024

  • Ger balanserad kraft och kontroll tack vare sin tårdropsform och medelhög balans.
  • Förstärkningar vid hjärtat för att minska vibrationer.
  • Rörkonstruktion i kol och 24k väv på ytan.
  • Förbättrade effekter i spelet på grund av den grova 3D-finishen.
  • Behaglig känsla med medium densitet eva-gummi.
  • Tillhör Vibora 2024 racketkollektion.

Vem riktar den sig till?

Detta padel racket är designat för idrottare som är engagerade i padel, som spelar flera gånger i veckan och har en hög nivå. Om du letar efter den perfekta balansen mellan kraft, kontroll och komfort är Vibora Yarara Elite 24K din partner för att vinna varje match.

Varför kommer du att gilla det?

Utöver dess överlägsna prestanda säkerställer kombinationen av högkvalitativa material en oöverträffad hållbarhet och estetik. Kolens glans, kompletterat med den gyllene logotypen och röda detaljer, kommer att få dig att sticka ut på vilken padelbana som helst.

Läs mer om märket Vibora

Vibora, ett märke som har gjort historia i padelvärlden, har alltid varit synonymt med innovation och kvalitet. Från början har märket strävat efter att ta racketdesign och funktionalitet till gränsen, och ger spelare högpresterande verktyg för att utmärka sig på banan.

Med ett rykte byggt på excellens fortsätter Vibora att sätta trender och höja standarden för vad man förväntar sig av ett padel racket. Oavsett om det beror på dess hållbara konstruktion, dess banbrytande design eller dess oslagbara prestanda, förblir Vibora mästarnas val.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter