Jämförande Bullpadel Hack 03 2023 VS Bullpadel Hack CMF

Den definitiva jämförelsen mellan två av de bästsäljande Bullpadel modellerna, från serien designad för Paquito Navarro

Idag presenterar vi en ny jämförelse, vi testar och lyfter fram skillnaderna vi hittar mellan 2 av Bullpadels bästsäljande racket i år.

Idag jämför vi Hack 03 2023 mot Hack 03 CMF, 2 modeller från den officiella serien designad för Paquito Navarro.

Jämförelse mellan Hack 03 och Hack Comfort padelracket

Ett år till, två av de mest kända modellerna av Bullpadel 2023 padelracket. Paquito Navarro padelracket, Hack 03 och dess Comfort version är placerade som två av racketsna med bäst prestanda och bästa prestanda på årets bana.

Om du vill veta i detalj all teknik de delar, samt hur de skiljer sig och se deras beteende på banan, kan du njuta av vår jämförande video, där vi testar dem på banan och upptäcker deras prestanda.

Som du kan se designmässigt är båda klassiska powerracket, med inte så flashiga färger men de bibehåller den elegans som varumärket är känt för, båda modellerna är en del av de officiella produkterna från spelaren som Bullpadel har designat, eftersom Hack 03 racket som han spelar regelbundet med.

Båda har logotypen med Paquito Navarro signatur på den nedre delen men deras finish är olika, delvis på grund av materialet och finishen som varje padelracket är designat med.

Hack 03 upprätthåller den klassiska diamantdesignen i överdimensionerad storlek, med en mycket styv touch, det är märkets kraftracket par excellence eftersom den har designats i sin kärna och avslutas med syftet att tillhandahålla ett förstklassigt offensivt spel. Bland dess huvudfunktioner lyfter vi fram implementeringen av anpassad viktteknologi som gör att du kan ändra balansen både i näven och i ramen på ett personligt sätt för varje spelare.

Å andra sidan är Hack Comfort designad i kol och glasfiber, vilket ger en mer elastisk touch, har en större bolleffekt, men samtidigt märker vi hur den absorberar lite mer så att den inte har lika mycket kraft som Hack 03. Dess vikt, som är lättare tillsammans med dess kärna med två densitet, gör den till en mer hanterbar kraftracket, vilket ger större kontroll över bollens riktning, samt låter den försvara sig utan problem när den är nära bollen. boll. rutnät.

Likheter mellan Hack 03 och Hack CMF

  • Båda är powerracket med bra bollutbyte, vilket gör att du kan uppnå större kraft i att slå utan att behöva använda så mycket kraft.
  • De har ett vibradrive system, vilket möjliggör en mer kontrollerad träff.
  • Båda modellerna har en slät yta, utan strävhet, vilket ger större precision när bollen riktas.
  • Dess justerbara och balanserade vikt ger bättre prestanda under långa dagar.

Både Hack 03 och Hack CMF är mycket hanterbara kraftmodeller, racket som tack vare sin design, som inkluderar Adaptia teknologi, bibehåller större stabilitet än andra modeller, samt större hanterbarhet än tidigare säsonger, delvis tack vare inkluderingen av öppningarna i Air React Channel systemet, vilket gör att expert och medelnivåspelare kan förbättra sitt slag, vilket hjälper dem att uppnå ett drömskott.

Bullpadel Hack 03 2023

Bullpadel Hack 03 2023

ERBJUDANDE: 198,31 €
RRP: 350,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Bullpadel Hack 03 2023

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

ERBJUDANDE: 139,95 €
RRP: 245,00 €

  • Form: Diamant
  • Spel: Power
  • Vikt: 360-375

Bullpadel Hack 03 Comfort 2023

Skillnader mellan Hack 03 och Hack 03 CMF 2023

Vi börjar med vikten, Hack CMF tillverkas i lättare vikter, enligt tillverkaren varierar den mellan 360 – 370 gram. Hack 03 däremot tillverkas mellan 365 – 375 gram. Denna lilla variation i vikt gör CMF mer hanterbar.

En punkt till detalj mellan båda modellerna är greppet som varje modell har, eftersom Hack 03 innehåller Bullpadel Hesacore medan CMF inte har det. Naturligtvis kan du alltid köpa den separat och lägga till den för att förbättra greppet. De särskiljs också av den anpassade vägningstekniken, ett system som endast inkluderar Hack 03 som gör att du kan modifiera dess balans genom att lägga till vikter på den övre delen för att flytta vikten upp eller byta locket på greppet och ta med det närmare handen.

Slutligen presenterar de också en annan konstruktion. Hack CMF innehåller fibrix teknologi, det vill säga en blandning av kol och glasfiber på ytan, vilket ger den en mer elastisk touch. Å andra sidan presenterar Hack 03 för planen en konstruktion med trikarbonteknologi, ett 18k koltyg som ger padelracket större styvhet och hårdhet.

Bullpadel Hack Collection 2023
Bullpadel Hack Collection 03 2023

Åsikter och rekommendationer

Efter att ha testat dem på banor kan vi hålla med om att Hack 03 är ett mycket reaktivt kraftracket med hård touch. Den har en bra sweet spot som minimerar förlusten av kontroll, speciellt bollarna längst ner på banan. Vi måste dock ta hänsyn till att sweet spot är mindre och högre än i runda padelracket, så man måste vara försiktig när man spelar ballongerna så att de inte går direkt till glaset.

Vi märkte också att det inte bara är hanterbart utan också väldigt bra för att rusa nerför väggen. Vi märkte dock att hans touch straffar att bollen kommer ut lite, så man måste följa bollen mer när den kommer i låg fart. Det förefaller oss dock som att det generellt sett svarar ganska bra när det gäller att behöva försvara.

Nära nätet är den perfekt för att spela snabbt eftersom den är mycket reaktiv och behåller stor kontroll hela tiden för att spela volley, ormar och layups med djup. Dess balans är perfekt för skott, eftersom vi kan överföra all kraft från armen till bollen, vilket gör att den kommer ut snabbt och gör skotten effektiva.

För sin del, efter att ha provat Hack Comfort, försäkrar vi dig om att kraften är garanterad. Men vi tycker att den här är mer bekväm eftersom dess sammansättning är mjukare. Så vi märkte att den har mer sötma i beröringen och erbjuder en större rebound för bollen, vilket förbättrar bollutbytet och hjälper oss mer när vi returnerar off center bollar.

Hack 03, Paquito Navarros officiella padelracket
Hack 03, Paquito Navarros officiella padelracket

Närmare nätet märks att han har en mindre kraftfull träff. Uppenbarligen slå med rätt teknik kan du spela volley, brickor eller ormar med fart. Det är när du utför smashen som dess mjukare beröring straffar den, eftersom den absorberar bollen mer och inte erbjuder lika mycket kraft som hacket. Vårt intryck är att det kostar lite mer att rita bollen x 3.

För att avsluta vår jämförelse och sammanfattningsvis rekommenderar vi Hack CMF till medel eller högnivåspelare som letar efter ett kraftfullt, bekvämt racket med effekt. Å andra sidan är Hack 03 mer kraftfull, tuff och reaktiv, så vi rekommenderar den till mer expertspelare som kan dra fördel av sin takt i skott eftersom det är en mer krävande racket.

Och hittills vår jämförelse av Hacks, 2 högpresterande attackpadelracket som ger helt olika sensationer på banan.