Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Falda BB Valeria
  • Falda BB Valeria
  • Falda BB Valeria

BB Valeria kjol

PVP: 516,98 kr
307,51 kr
-41% BB by Belen Bervel
Belén Berbel Valeria 2022 paddelkjol | Gå på tävlingarna med moderiktiga plagg tack vare den nya BB-kollektionen, som Valeria-kjolen med en mycket slående design för de mest vågade.

Kjol med kort BB Valeria Rosa, Blå och Gul

Triumfera med dina kläder på banan tack vare den nya Belén Berbel-kollektionen. Lär känna Valeria padelkjolen med en mycket innovativ design och med en kvalitet som tål intensiv användning och tvätt tack vare användningen av kvalitetsmaterial som polyester eller polyamid.

För dess tillverkning har bekvämligheten för spelaren som bär den övervägts, varför den har inre lycrashorts som passar benen och låter dig utföra alla rörelser med total frihet. Det kommer också att hålla dig sval under matchen tack vare de tekniska tygerna som används.

BB-kjol med kort i rosa, turkos och gult, drag

  • BB Valeria sitter väldigt bra i midjan men utan att dra åt.
  • Tillverkad i lycrasporttyg för total rörelsefrihet.
  • Inre kort för mer komfort när du spelar.
  • Alla sömmar är helt platta så de kommer inte att orsaka dig obehag
  • Det hjälper till att svettas och förhindrar att fukt samlas.
  • Katalog över nya BB Padel 2022-kit.

Vem är det till? Det är ett mycket bra alternativ för personer som tränar flera gånger i veckan och som letar efter kvalitetssportkläder som ger högsta kvalitet så att det inte stör dem under tävlingen.

Varför kommer du att gilla det? Den kommer att fånga din uppmärksamhet från början tack vare sin design som kombinerar rosa, gult och blått. Du kan även bära den tillsammans med Valerias skjorta i samma färger.

Ta reda på mer om varumärket BB BELEN BERBEL

BB föddes den 25 november 2013. På kort tid expanderade byrån till 50 försäljningsställen i hela landet. Entusiasm och motivation är det som har gjort sportklädesföretaget fantastiskt, liksom arbetet med andra internationella försäljningsställen.

Idag är vi också en del av det stora Starvie-teamet som designar och tillverkar damkläder, Starvie by BB, och därmed klär de bästa spelarna i padelvärlden och World Padel Tour.

Features Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter