Padelväska Babolat RH Padel Juan Lebrón Svart Röd 2024
  • Padelväska Babolat RH Padel Juan Lebrón Svart Röd 2024
  • Padelväska Babolat RH Padel Juan Lebrón Svart Röd 2024

Padelväska Babolat RH Padel Juan Lebrón Svart Röd 2024

PVP: 1 316,40 kr
1 315,86 kr
-1% Babolat
Babolat RH Padel Juan Lebrón Svart Röd | Överträffa dina förväntningar på banan med Padelväska Babolat RH Padel Juan Lebrón Svart Röd 2024. Enastående design och oöverträffat utrymme för din utrustning. Känn skillnaden i varje match!

Padelväska Babolat RH Padel Juan Lebrón Svart Röd 2024

Upptäck excellensen i transport och skydd av utrustning med Padelväska Babolat RH Padel Juan Lebrón Svart Röd 2024. Noggrant designad för högpresterande spelare, är denna padelväska mer än bara en väska, det är ett åtagande till ditt spel.

Med en stil som speglar din passion för padel, gör den svarta och röda färgen på denna padelväska den inte bara visuellt attraktiv, utan erbjuder också optimal organisation för din utrustning. Gör dig redo att sticka ut både på och utanför banan.

Egenskaper hos Padelväska Babolat RH Padel Juan Lebrón Svart Röd

  • Utrymme och skydd för fyra racketar, med ett isolerande fack för att bevara dem från temperaturvariationer.
  • Dimensioner på 63 x 37 x 30 cm och en kapacitet på 56 liter, idealisk för all din utrustning.
  • Inkluderar ett handtag och två remmar för bekväm och mångsidig transport.
  • "Färglöst" foder tillverkat av 100% återvunnen polyester, underlättar organisering och sökning av material.
  • Hållbart och lätt isolerande fack för bättre skydd av dina racketar.
  • Tillhör Babolats 2024 kollektion av padelväskor.

Vem är den för?

Denna padelväska riktar sig till padelspelare som söker högsta kvalitet och funktionalitet i transport av sin utrustning. Idealisk för både intensiv träning och tävlingsmatcher, är Padelväska Babolat RH Padel Juan Lebrón ett utmärkt val.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Padelväska Babolat RH Padel Juan Lebrón Svart Röd för dess eleganta design och dess förmåga att hålla all din utrustning organiserad och skyddad. Komfort och stil går hand i hand i detta nödvändiga tillbehör för varje seriös padelspelare.

Lär dig mer om varumärket Babolat

Babolat, med en rik historia inom sporten, är känt för sin innovation och kvalitet. Detta märke har varit ett pålitligt val för spelare runt om i världen, tack vare sitt ständiga engagemang för förbättring och utveckling av högpresterande produkter.

Sedan dess grundande har Babolat varit en pionjär i att erbjuda utrustning som möter de mest krävande spelarnas behov, alltid i framkant när det gäller teknik och design inom padel och andra racket sporter.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter