Babolat Air Veron 2024
  • Babolat Air Veron 2024
  • Babolat Air Veron 2024

Babolat Air Veron 2024

PVP: 2 632,80 kr
2 610,66 kr
-1% Babolat
Babolat Air Veron 150142 | Upplev fusionen av kraft och kontroll med Babolat Air Veron 2024. Med premiummaterial och ergonomisk design för överlägsen prestanda.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Babolat Air Veron PadelRacket

Upptäck Babolat Air Veron 2024, en padelracket som blir din idealiska partner på banan, och ger dig en imponerande balans mellan kraft och hanterbarhet. Med dess innovativa tyg av två material på ytan, kombinerar denna racket den explosiva kraften av kol med flexibiliteten hos glasfiber, vilket möjliggör en dynamisk respons på varje slag.

Dess moderna design och grova finish ger dig inte bara en avundsvärd estetik, utan också kontroll och extra effekter på bollen. Optimeringen i fördelningen och storleken på hålen enligt racketens form, tillsammans med dess kärna tillverkad som en smörgås med tre olika EVA-lager, framhäver kraftöverföringen och precisionen när du returnerar slagen. Med Babolat Air Veron 2024, blir varje match en demonstration av din skicklighet och potential på padelbanan.

Egenskaper padelracket Babolat Air Veron 2024

  • En mycket hanterbar och lätt racket, med en vikt på omkring 355 gram.
  • Diamantform med balans mot toppen.
  • Kombinerar kol och glasfiber för bra spelbarhet.
  • Svarar bra mot långsamma bollar tack vare dess kärna i olika densiteter.
  • Mer kontakt med bollen för att skapa effekter tack vare dess grova yta.
  • Tillhör kollektionen av Babolat 2024-racketar.

Vem är den riktad till?

Babolat Air Veron 2024 är det perfekta valet för regelbundna spelare som söker lite extra kraft i sitt spel utan att offra hanterbarheten. Dess lätthet och ergonomiska design gör den idealisk för dem med en god spelstandard som längtar efter att röra sig fritt på banan och prestera framstående i varje tävling.

Varför kommer du att gilla den?

Den nya designen av snöret gör att du kan ta bort det för enkel rengöring eller anpassning, vilket tar din spelupplevelse till en ny nivå. Dessutom kommer dess oöverträffade estetik att göra dig lysande på banan, vilket gör varje spel till en demonstration av stil och skicklighet. Med Babolat Air Veron 2024 kommer du att känna skillnaden i varje slag!

Upptäck mer om varumärket Babolat

Med en rik historia som sträcker sig över mer än ett sekel, har Babolat etablerat sig som ett referensvarumärke i padel- och tennisvärlden. Sedan starten i Lyon, Frankrike, har den varit i framkant när det gäller innovation inom sportutrustning.

Med varje ny kollektion fortsätter Babolat att visa ett oklanderligt engagemang för kvalitet och innovation, tillgodoser kraven från spelare på alla nivåer. Upptäck spelets utveckling med varumärket som har varit synonymt med excellens inom padelsporten.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber, Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter