Padelväska Babolat Hållare Perf Padel multicolor
  • Padelväska Babolat Hållare Perf Padel multicolor
  • Padelväska Babolat Hållare Perf Padel multicolor
  • Padelväska Babolat Hållare Perf Padel multicolor

Padelväska Babolat Hållare Perf Padel multicolor

PVP: 1 206,70 kr
1 096,45 kr
-10% Babolat
Babolat Holder Perf Padelväska | Transportera allt ditt material till matcherna med den nya Holder Perf Padel racketväskan som har designats med två sidoutrymmen för att förvara racket

Babolat Holder Perf Padel Padelväska svart vit

Lämna inget hemma med den nya kollektionen av padelpadelrack från märket Babolat där du kan hitta en mängd olika modeller att välja mellan. Inuti kan du hitta den nya Holder Perf Padel-väskan i vilken du kan transportera upp till fyra padelracket.

När det gäller dess design har den två sidoutrymmen där du kan förvara två rackets i varje som kommer att vara mycket väl skyddade tack vare det isotermiska skyddet. Den har också en annan huvudvara där du kan bära dina kläder, skor och annat material.

Hållare Perf Padel stor padelracketväska, egenskaper

  • Babolat Holder Perf Padel är en av de största i hela kollektionen.
  • Den har en kapacitet på 52 liter och mäter 37 x 30 x 60 cm.
  • Materialen som används vid tillverkningen är 100 % återvunna.
  • Två vadderade handtag som gör att du kan bära den på ryggen som ryggsäck.
  • De har designats i svart och vitt med detaljer i orange och rosa.
  • Den tillhör den nya katalogen av Babolat 2023 padelpadelrack.

Vem är det till? Perfekt för alla som är vana vid att duscha efter matcher, så de behöver en väska där de kan bära allt material på ett organiserat sätt utan att behöva lämna något hemma. Den är också mycket bekväm att transportera tack vare sina vadderade handtag som den har designats med.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för allt utrymme den har, utan också för dess svartvita design med detaljer som orange och rosa dragkedjor, en enkel kombination men med en slående touch så att du kan bära ett set med dina kläder

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

2010 började Babolat Padel sin karriär inom padel och lanserade sin första kollektion. Med mycket arbete och ansträngning har det konsoliderats i branschen med mycket konkurrenskraftiga produkter anpassade för alla typer av publik och spel.

Dessutom har det blivit en av sponsorerna för Padel World Padel Tour, med representation av några av de mest framstående spelarna i rankingen.

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter