Babolat Stima Spirit 2023
  • Babolat Stima Spirit 2023
  • Babolat Stima Spirit 2023

Babolat Stima Spirit 2023

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Babolat
Babolat Stima Spirit 2023 racket | Förbättra ditt spel med detta Babolat damracket, en av nyheterna i Easy Power-serien som utmärker sig för sin lätta vikt, breda sweet spot och mjuka touch.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Stima Spirit 2023 padelracket

Slita ut dina motståndare med långa spetsar och placerade bollar med det nya rosa Stima Spirit padelracket, en dammodell som du hittar i Easy Power-serien Babolat Padel 2023. Den har en rundare form och balanserad balans, så den sticker ut för sin breda Skön plats. Dessutom vidgar den nya Micro Perf-teknologin som implementeras i de mest stela områdena dess träffyta.

För en snabb anpassning har den tillverkats med en låg vikt, cirka 330 gram. Den innehåller även mer flexibla material som glasfiber och svart eva-gummi inuti. Dessutom är dess plan grova, den har vibrasorb-teknik för att eliminera vibrationer och en ny Smart Buttcap-knapp för enkelt byte av säkerhetslinan.

Babolat Stima Spirit Girls rosa funktioner

  • Bred träffyta på Babolat Stima Spirit 2023 tack vare dess form, balans och Micro Perf-teknologi.
  • Mycket hanterbar tack vare sin reducerade vikt.
  • Snabb att anpassa då glasfiber har använts i dess konstruktion.
  • Du kommer att kunna spela utan obehag i armarna tack vare dess antivibrationssystem.
  • Mycket bra bolleffekt och otrolig touch med det svarta eva-gummit.
  • 3D Spin-yta för mer bollkontakt och spinn.
  • Utbytbar Smart Buttcap-snörning.
  • En av Babolat Padel 2023 damracket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till idrottare på mellannivå som behöver kontrollera bollen mer eftersom det är ett racket med en bred sweet spot, vilket kommer att förlåta våra misstag och det är också mycket lätt att spela med eftersom dess material gör den väldigt elastisk.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är extremt lätt i vikt kan du flytta den utan ansträngning och den orsakar inte obehag i armarna eftersom den är extremt hanterbar. Dessutom verkar det estetiskt för oss vara väldigt vackert, och den här säsongen presenterar det en design i grå toner och rosa detaljer som får dig att sticka ut på banan.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 333 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter