Babolat Air Veron 2023
  • Babolat Air Veron 2023
  • Babolat Air Veron 2023

Babolat Air Veron 2023

PVP: 2 632,80 kr
2 632,26 kr
-1% Babolat
padelracket Babolat Air Veron 2023 | Utmärkt på banan med detta Babolat padelracket, designat med en lättare vikt och en kombination av flexibla material som förbättrar dess prestanda.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Air Veron blå padelracket

Om du gillar att njuta av fantastisk manövrerbarhet på banan kommer du att älska det nya blåa Air Veron padelracket, en av nyheterna i den nya Babolat Padel katalogen 2023. På grund av dess överdimensionerade diamantformat och medelhöga balans, trycker den en mycket kraft i träffen även om den inte är särskilt teknisk då dess sammansättning i Carbon Flex ger den större elasticitet.

Väl i handen kommer vi att märka en stor hanterbarhet eftersom dess vikt är cirka 355 gram som du kan flytta den med snabbt. Tack vare den svarta eva gummikärnan kommer vi att njuta av en oslagbar touch och med vibrasorbteknologin kommer vi knappt att märka vibrationerna. Slutligen innehåller den en grov textur utöver Smart Buttcap-systemet för att ersätta säkerhetssladden.

Babolat Air Veron blå och grå, egenskaper

  • Mer kraft i träffen med den nya Babolat Air Counter Veron 2023.
  • Den förbättrar sin spelbarhet med användning av Carbon Flex-material, en kombination av kol och glasfiber.
  • Oslagbar touch med det svarta eva-gummit inuti.
  • Den håller sweet spot högt tack vare sin diamantdesign och något höga balans.
  • Ny fördelning av hålen som tillsammans med 3D Spin-råheten förbättrar effekterna.
  • Antivibrationsteknik integrerad i hjärtat av racket.
  • Ny Smart Buttcap-snörning som gör att du enkelt kan byta ut eller anpassa den.
  • Ingår i Dynamic Power-serien i Babolat 2023-racketkollektionen.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den perfekt för spelare på avancerad nivå som letar efter extra kraft i spelet, eftersom Air Veron har mycket bra punch samt hanterbarhet och en mer elastisk touch på grund av kombinationen av material som används.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett kraftfullt racket kommer du att bli överraskad av dess fantastiska hanterbarhet så det blir inte svårt för dig att vänja dig vid det. Dessutom är den estetiskt snyggast eftersom den behåller sin klassiska färglinje i grått, blått och logotyp i det centrala silverområdet.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter