Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Technical Veron 2023
  • Babolat Technical Veron 2023
  • Babolat Technical Veron 2023

Babolat Technical Veron 2023

PVP: 2 632,80 kr
2 632,26 kr
-1% Babolat
Babolat Technical version 2023 padelracket | Slå bollen hårt med detta avancerade Babolat-racket, en diamantformad, högbalanserad modell gjord av kol och glasfiber.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Technical Veron padelracket

Upptäck i vår onlinebutik den nya kollektionen av produkter för att spela padel Babolat 2023. Köp Technical Veron padelracket, en av de mest kraftfulla i varumärkets Dynamic Power-serier, eftersom den presenterar ett diamantformat med hög balans. Men du kommer också att njuta av god kontroll och komfort tack vare dess konstruktion i mer flexibla material.

Man har alltså använt carbon flex, det vill säga en kombination av kol och glasfiber som ger den mer elasticitet. Kärnan innehåller svart eva-gummi, ett gummi som ger mycket bra slag och komfort till spelaren. Den har även vibrasorb-teknik för att eliminera vibrationer, grovhet i planen och ett nytt system som gör att säkerhetslinan enkelt kan bytas ut.

Babolat Technical Veron grå och röd, egenskaper.

  • Babolat Technical Veron 2023 har tillverkats med en kombination av kol och glasfiber.
  • Kraftracket tack vare sin överdimensionerade diamantform och höga balans.
  • Du kommer att kunna ta bort spetsen tack vare Smart Buttcap-systemet integrerat i manschetten.
  • Svart eva kärna för att inte tappa komfort eller kraft när du slår.
  • Mer precision i att slå med den nya fördelningen av borrningen.
  • Det låter dig skriva ut större effekter med ytans 3D Spin+-jämnhet.
  • Vibrationer elimineras tack vare vibrasorbsystemet som utvecklats av märket.
  • Ny katalog med Babolat Padel-racket 2023.

Vem är det till? Lämplig för spelare på hög nivå som vanligtvis spelar i backhandposition, så de behöver en kraftfull stoppracket med viss kontroll för att enkelt kunna få bollen bakifrån samt gå upp till nätet för att utföra kraftfulla skott.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare Carbon Flex-tekniken uppnås fördelarna med kol och glasfiber, vilket gör det lättare att leka med. Dessutom presenterar den den här säsongen en väldigt cool design som bibehåller estetiken i rött kombinerat med gråtoner och en central logotyp i silver.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel började tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padelracket, skor, kläder och paletaväskor för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Nummer 1 i världen, Juan Lebrón, konkurrerar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter