Babolat Reflex 2023
  • Babolat Reflex 2023
  • Babolat Reflex 2023

Babolat Reflex 2023

PVP: 1 426,10 kr
854,69 kr
-41% Babolat
Babolat Reflex 2023 padel racket | Förbättra ditt spel med detta mellannivå Babolat-racket, en modell som har reducerad vikt och ger den bästa balansen mellan kraft och kontroll
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 5 April, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Reflex blå padel racket

Förbättra din teknik med det svarta och blåa Reflex padel racket, en av nyheterna som presenteras av Babolat 2023 inom Play-serien. Det är ett mångsidigt padel racket på grund av sitt droppformat och centrerade balans som också kännetecknas av sin lätthet eftersom den väger cirka 355 gram, så det kommer inte att kosta dig att flytta den.

Hybrid ramteknik har använts för dess konstruktion, det vill säga en kombination av glasfiber med kol för att uppnå bästa balans mellan motstånd och elasticitet. Den presenterar en ny design av hjärtat som gör det mycket hanterbart och kärnan är gjord av eva mjukt gummi, vilket genererar en mjukare beröring och mindre vibrationer.

Babolat Reflex svart och blå, funktioner

  • Lättviktskonstruktion som gör nya Babolat Reflex 2023 väldigt lätt.
  • Består av en blandning av glasfiber och kol.
  • Teardrop-format med centrerad balans som ger en bra balans mellan kraft och kontroll.
  • Ny hjärtdesign som förbättrar dess prestanda.
  • Den genererar knappt vibrationer, så den är idealisk för dem som lider av armskador.
  • Lågdensitet eva gummikärna, som genererar en mjukare touch.
  • Finns i lekserien Babolat 2023 racket.

Vem är det till? Designad för pojkar som spelar ibland och har en medelnivå och letar efter ett balanserat padel racket som gör att de kan förbättras eftersom nya Reflex ger en perfekt balans mellan kraft, kontroll och komfort genom hela spelet.

Varför kommer du att gilla det? Utan tvekan på grund av sin nya image, eftersom varumärket helt har gjort om alla sina modeller, vilket ger dem ett mycket modernare utseende. Du kommer att älska nya Reflex i svart med blå höjdpunkter och en vit centerlogotyp.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter