Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Counter Viper APT
  • Babolat Counter Viper APT
  • Babolat Counter Viper APT

Babolat Counter Viper APT

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Babolat
Babolat Counter Viper APT padel racket | Utmärkt balans mellan kraft och kontroll med detta mångsidiga racket från Babolat, en välbalanserad modell som återkommer med en exklusiv finish för APT
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Babolat Counter Viper APT Gul

Njut av de senaste nyheterna med den nya Babolat Padel 2022-katalogen. Skaffa det nya gula Counter Viper APT padel racket, en exklusiv modell som varumärket har designat om för kretsen och som kännetecknas av sin fantastiska balans, som dessutom bibehåller balansen i den centrala zonen till en överdimensionerad tårform.

När det gäller dess material, kombinerar den kol i ramområdet med 3k-tyg på planen, vilket ger den en torrare känsla. Den genererar också mycket goda förnimmelser när den träffar sin kärna som en smörgås, det vill säga 2 kompakta yttre lager och det vitare inre. För att införliva grovhet och antivibrationssystem i näven.

Babolat Counter Viper gul för APT, funktioner

  • Babolat Counter Viper APT är gjord med 3k-tyg, vilket ger den större styvhet.
  • Mångsidig padel racket tack vare sin rivdesign och innehöll balans.
  • Konstruktion av röret i kol, bättre uthärda slag eller stötar.
  • Nytt x-eva gummi i kärnan som består av 3 lager skum i olika densiteter.
  • Holes Pattern-teknik i borrningen som utökar sin sweet spot och ger planen större motstånd.
  • Du kommer att kunna ge bollen mer snurr tack vare ytans 3D Spin+ grovhet
  • Vibrasorb-teknik som genererar ett mjukare slag utan vibrationer.
  • Den mest balanserade av viper-serien av Babolat 2022 racket.

Vem är det till? Fokuserad mer på mångsidiga spelare, de som söker den bästa prestandan i både anfall och försvar, då mothuggormen kännetecknas av sin fantastiska balans, så den gör ingen besviken i någon aspekt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att ha en av de exklusiva Babolat-racket i din ägo, med väldigt få enheter till salu och som bara ett fåtal kommer att kunna njuta av. Den presenterar också en spektakulär design som kombinerar exponerat kol med gula detaljer förutom användningen av vita toner för hela ramen.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter