Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Air Viper APT
  • Babolat Air Viper APT
  • Babolat Air Viper APT

Babolat Air Viper APT

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Babolat
Babolat Air Viper padel racket för APT | Ta fram ditt bästa spel med detta avancerade racket från Babolat, en av de mest populära modellerna för sin prestanda och vikt eftersom den är extremt hanterbar
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Air Viper APT Blue padel rackete

Upptäck i vår onlinebutik det nya Air Viper APT padel racket, ett exklusivt padel racket som varumärket har designat med de bästa teknologierna och sofistikerad design för den professionella APT-kretsen. Den upprätthåller diamantformen med medelhög balans, så den är inte särskilt envis och svarar väldigt bra både i anfall och försvar.

Väl i handen kommer vi att märka att den är väldigt lätt eftersom den väger runt 355 gram. Dessutom är den yttre strukturen gjord av kol och ytan är gjord av 16k tyg för större motstånd. Interiören är gjord av x-eva gummi med 3 lager i olika densiteter för att förbättra dess känsla. Den innehåller även en grov yta samt ett vibrasorbsystem för en träff utan obehag.

Babolat Air Viper svart och blå, funktioner

  • Lättaste vikten av Babolat Air Viper APT, cirka 355 gram.
  • Extra kraft på grund av dess överdimensionerade diamantformat och något höga balans.
  • Mycket bekväm touch med x-eva gummi, 2 mer kompakta ytterlager och ett mjukare innerlager.
  • Mycket hanterbar tack vare sin lägre vikt för att slå snabbt nära nätet.
  • 16k koltygsyta för större motstånd och flexibilitet.
  • Den lyckas ge mer spin till bollen tack vare sin reliefyta och 3D Spin+ sandiga textur.
  • Mindre skadligt spel med den nya vibrasorb-tekniken som drastiskt minskar vibrationer.
  • Mest avancerade serie av Babolat Padel 2022 racket.

Vem är det till? Enligt vår mening är den inriktad på avancerade spelare som letar efter ett lätt padel racket med extra kraft, eftersom det även om det är ganska väl kompenserat, där du kan få ut det mesta av det är i anfallsspelet på grund av dess fantastiska slag.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att bli överraskad av dess otroliga hanterbarhet, eftersom den är en av de lättaste i samlingen så att du kommer att kunna reagera snabbt på alla rivaliserande bollar. Den har också en verkligt spektakulär design som bibehåller den blå ton som kännetecknar den men med hela ramen i vitt.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter