Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Technical Viper APT
  • Babolat Technical Viper APT
  • Babolat Technical Viper APT

Babolat Technical Viper APT

PVP: 3 510,40 kr
3 509,86 kr
-1% Babolat
Babolat Technical Viper APT padel racket | Ny design för APT av en av Babolats mest kraftfulla racket, en modell med 12k tyg och en grov finish som gör att vi kan slå med mer kraft
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Babolat Technical Viper APT

Få riktigt exklusiva och sofistikerade modeller i vår webbutik. Vi presenterar det nya Technical Viper padel racket för APT, en av de bästa modellerna av märket som återkommer med ny estetik. Således sticker den ut för sin kraft eftersom den har ett diamantformat och hög balans, så sweet spot är mindre.

Liksom sin föregångare har den en 100 % kolkonstruktion i ramområdet och 12k tyg har använts, så dess touch är halvhård. Den har också grovhet för att förbättra effekterna samt en X-eva-kärna med olika densiteter. Som avslutning presenterar den antivibrationsteknik och en ny fördelning av hål som förbättrar dess prestanda.

Babolat Technical Viper röd för APT, funktioner

  • Den nya Babolat Technical Viper APT upprätthåller diamantformen med balans i toppen.
  • Carbon ram för att ge större motstånd mot stötar eller stötar.
  • Kärna med 3 lager EVA-skum med olika densiteter.
  • Ny fördelning av hålen som förbättrar dess kontroll och dess kraft.
  • Större effekter tack vare 3D Spin+-teknik.
  • Yta med 12k tyg som ger den större styvhet.
  • Vibrasorb-teknik i manschetten som drastiskt minskar vibrationer.
  • En av de nya Babolat-racket med exklusiv design för 2022.

Vem är det till? Fokuserade mer på den erfarna anfallsspelaren eftersom dess format, balans och touch inte gör den lämplig för alla. Det är alltså en powerpadel racket som går väldigt bra över.

Varför kommer du att gilla det? Den har samma egenskaper som Juan Lebrón-racket men med en förnyad estetik för APT-proffskretsen. Därmed har den en exponerad kolfinish, röda detaljer och hela ramytan har avslutats i vita och gråa toner.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter