Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Defiance W 2022
  • Babolat Defiance W 2022
  • Babolat Defiance W 2022

Babolat Defiance W 2022

PVP: 1 316,40 kr
1 184,21 kr
-11% Babolat
Babolat Defiance W 2022 Paddelskyffel | Mer kontroll över bollen med denna Babolat padel racket, en modell för kvinnor som låter dig korrigera off-center bollar och har större spelbarhet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Defiance damracket

Bemästra tekniken i denna sport med det rosa Defiance W padel racket, en modell för kvinnor som du hittar i Babolat Padel 2022 Easy Power-serien. Den utmärker sig för sin breda sweet spot, så du kommer att njuta av utmärkt kontroll på grund av sin runda balans mellan form och innehåll.

För en snabb anpassning har den tillverkats med låg vikt och mer flexibla material. Således kombinerar den glasfiber med mjukt eva-gummi inuti, vilket genererar en mjukare beröring och större sensationer vid slag. Dessutom har hjärtområdet förstärkts för större stabilitet.

Babolat Defiance för rosa tjej, funktioner

  • Babolat Defiance 2022 kommer att förlåta dina misstag med sin runda form och låga balans.
  • Mycket hanterbar tack vare sin lägre vikt.
  • Snabb att anpassa då glasfiber har använts i dess konstruktion.
  • Dynamiskt stabilitetssystem som ger större styvhet och soliditet till strukturen.
  • Mjuk vid beröring så den absorberar vibrationer mycket bra.
  • Bra bollutbyte och större sensationer när man slår med det mjuka eva-gummit inuti.
  • En av Babolat Padel 2022 damracket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till idrottare på mellannivå som spelar drive, eftersom motståndet för flickor är ett kontrollpadel racket med en halvmjuk touch för att enkelt återföra bollen till våra rivaler.

Varför kommer du att gilla det? För du kan spela i timmar utan obehag då den absorberar vibrationer väldigt bra. Den återkommer också med en ny bild: en riktigt spektakulär kombination av svart med rosa toner, du kommer inte att kunna motstå det!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Utrusta dig med de bästa Babolat Padel-produkterna, ett padelmärke som har haft en stor utveckling de senaste åren. För närvarande är det redan representerat i WPT av spelare som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias, som är ett av allmänhetens favoritmärken.

Inom sin nya kollektion har den ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022
Våra bästa produkter