Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Revenge W 2022
  • Babolat Revenge W 2022
  • Babolat Revenge W 2022

Babolat Revenge W 2022

PVP: 1 645,50 kr
1 644,96 kr
-1% Babolat
padel racket de padel Babolat hämnd 2022 | Ny upplaga av en av de bästa racket för kvinnor, en modell utvecklad av Babolat som utmärker sig för sin balans, lätthet och komfort på banan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för kvinnor Babolat Revenge W Coral

Ta ett steg i kvalitet i ditt spel med det nya Revenge W padel racket i korall, en avancerad Babolat Padel 2022-modell som har anpassats till de mest krävande kvinnornas behov. Den utmärker sig för sin mångsidighet, sin lätthet och halvmjuka touch för snabb anpassning.

Det har alltså använts flexibla material som glasfiber på sidorna och mjukt eva-gummi på insidan för att göra det lättare att leka med. Den har också en lättare vikt, hjärtområdet har förstärkts med Dynamic Stability-systemet och dess nya borrning optimerar dess prestanda.

Babolat Revenge för korallflicka, funktioner

  • Babolat Revenge W 2022 presenterar ett droppformat med centrerad balans.
  • Dynamisk stabilitet hjärta design som ger stabilitet.
  • Bra bolluttag tack vare det mjuka gummit inuti.
  • Större komfort och enklare rörelse tack vare sin lägre vikt.
  • Kolrör för bättre motstånd.
  • Bra spelbarhet på off-center bollar med glasfiberytan.
  • Ny kollektion av Babolat-racket för kvinnor 2022.

Vem är det till? Fokuserad på idrottare på hög eller medelhög nivå som vill förbättra sig eftersom det är ett mångsidigt och snabbt anpassningsbart padel racket som hjälper oss att få våra bästa skott från alla områden på banan.

Varför kommer du att gilla det? Det kommer inte bara att hjälpa dig att prestera på ditt bästa utan det kommer också att ge dig en spektakulär design. Den här säsongen återvänder Revenge Woman med en svart estetik och koralldetaljer tillsammans med det coolaste vita, det kommer att erövra dig vid första anblicken!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Utrusta dig med de bästa Babolat Padel-produkterna, ett padelmärke som har haft en stor utveckling de senaste åren. För närvarande har det redan representation i WPT av spelare som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias, som är ett av allmänhetens favoritmärken.

Inom sin nya kollektion har den ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter