Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babotal Counter Vertuo 2022
  • Babotal Counter Vertuo 2022
  • Babotal Counter Vertuo 2022

Babotal Counter Vertuo 2022

PVP: 1 645,50 kr
1 479,86 kr
-11% Babolat
Babotal Counter Vertuo 2022 paddelskyffel | Släpp loss dina bästa slag med detta mångsidiga racket från Babolat, perfekt för att definiera din spelstil eftersom den ger kraft, kontroll och komfort
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Babotal Counter Vertuo 2022

Få de senaste nyheterna om Babolat Padel 2022 i vår onlinebutik. Njut av de bästa sensationerna med det gula Counter Vertuo padel racket från märkets easy power-serie. Den sticker ut för sin mångsidighet tack vare droppformatet med centrerad balans.

Det är ett mycket välkompenserat padel racket som hjälper oss att definiera vår spelstil och samtidigt njuta av en mer bekväm touch. För att göra detta kombinerar den glasfiber på ansiktena med svart eva-gummi för större bollutbyte. Den har också ett antisystem och en ny borrfördelning som optimerar dess prestanda.

Babolat Counter Vertuo gul, funktioner.

  • Antivibrationssystem i hjärtat av Babolat Counter Vertuo 2022.
  • Mycket balanserad på grund av dess tårformat med balanserat innehåll.
  • Mer elastisk touch för att göra det lättare att leka med.
  • För sin konstruktion har glasfiber använts på ytan.
  • Otrolig touch med kärnans svarta eva-gummi.
  • Borrsystem som ökar dess hållbarhet och motstånd.
  • Babolat Padel 2022 racketkatalog för män.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till idrottare som spelar regelbundet och ännu inte har definierat sin spelstil eftersom Counter Vertuo är ett balanserat padel racket, det vill säga den är mycket väl kompenserad i både kraft och kontroll.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett billigt Babolat padel racket med vilket du kommer att njuta av fantastisk prestanda och design på banan. Den här säsongen kommer den tillbaka med en väldigt cool kombination av gult och svart, endast lämplig för de mest vågade!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Utrusta dig med de bästa Babolat Padel-produkterna, ett padelmärke som har haft en stor utveckling de senaste åren. För närvarande har det redan representation i WPT av spelare som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias, som är ett av allmänhetens favoritmärken.

Inom sin nya kollektion har den ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter