Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babotal Air Vertuo 2022
  • Babotal Air Vertuo 2022
  • Babotal Air Vertuo 2022

Babotal Air Vertuo 2022

PVP: 1 810,05 kr
1 809,51 kr
-1% Babolat
Babotal Air Vertuo 2022 Väggskyffel | Definiera din spelstil med detta mångsidiga racket från Babolat, en modell som ger kraft, kontroll och bra hanterbarhet tack vare sin låga vikt
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Babotal Air Vertuo Blå

Vi analyserar alla detaljer i den nya Babolat Padel 2022 racketkollektionen så att du kan hitta din bästa allierade på banan. Upptäck Air Vertuo blå padel racket, en mellanmodell som är mycket väl kompenserad för sitt överdimensionerade format och mer fokuserade balans.

Tack vare dess konstruktion med flexibla material är det lättare att leka med den. Således innehåller den glasfiber på ytan och kärnan är gjord av svart eva-gummi för oslagbara sensationer vid slag. Den har även tillverkats i lägre vikt och med antivibrationssystem.

Babolat Air Vertuo blå, funktioner.

  • Babolat Air Vertuo 2022 presenterar ett överdimensionerat format med en mer fokuserad balans.
  • Konstruktion med flexibla material som förbättrar idrottarens anpassning.
  • Glasfiberstruktur, ett elastiskt och mindre tekniskt material.
  • Otrolig touch med kärnans svarta eva-gummi.
  • Ny håldesign som optimerar prestandan.
  • Den genererar knappt vibrationer tack vare vibrasorb-tekniken.
  • Ny katalog med Babolat Padel 2022 mellanracket.

Vem är det till? Lämplig för spelare på mellannivå som letar efter extra kraft eftersom det är ett mycket välbalanserat padel racket men det sticker ut för sin fantastiska slagkraft samt hantering tack vare sin vikt på cirka 345 gram.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att njuta av de bästa sensationerna på banan, eftersom den är mycket välbalanserad när det gäller kontroll, komfort och kraft. Dessutom gör dess design i blå och svarta toner den vackraste, den kommer att erövra dig när du ser den!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Utrusta dig med de bästa Babolat Padel-produkterna, ett padelmärke som har haft en stor utveckling de senaste åren. För närvarande är det redan representerat i WPT av spelare som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias, som är ett av allmänhetens favoritmärken.

Inom sin nya kollektion har den ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 345-355 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter