Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babotal Technical Vertuo 2022
  • Babotal Technical Vertuo 2022
  • Babotal Technical Vertuo 2022

Babotal Technical Vertuo 2022

PVP: 1 810,05 kr
1 809,51 kr
-1% Babolat
Babotal Technical Vertuo 2022 Paddelskyffel | Gör ditt spel perfekt med detta Babolatpadellracket, en kraftfull och snabbanpassad modell som vi rekommenderar till medel- och attackspelare.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Babotal Technical Vertuo

Bli proffs med mellanklasserna av Babolat Padel 2022 racket. Där hittar du det nya röda Technical Vertuo padel racket, en modell i diamantformat och hög balans som vi rekommenderar till spelare som letar efter kraft såväl som komfort i att slå.

Tack vare användningen av mer flexibla material kommer det inte att kosta dig att göra det. Således har glasfiber använts på ytan, vilket ökar dess spelbarhet och vidgar sweet spot. Kärnan är gjord av svart eva-gummi och innehåller antivibrationsteknik för att garantera ett spel utan skador.

Babolat Technical Vertuo röd, funktioner.

  • Diamantformat med balans ovanpå Babolat Technical Vertuo 2022.
  • Glasfiberkonstruktion, ett elastiskt och mindre tekniskt material.
  • Innehåller svart eva-gummi i kärnan för en fantastisk touch.
  • padel racket med snabb anpassning och lättare vikt.
  • Ny fördelning av hålen med HPS-systemet.
  • Förhindrar vibrationer från att gå till armen tack vare vibrasorb-teknik.
  • Ingår i den genomsnittliga serien av Babolat Padel 2022 racket.

Vem är det till? Fokuserad på mellannivåspelaren som behöver mer kraft i sitt spel eftersom Technical Vertuo ger mer kraft men utan att offra kontroll eller komfort tack vare användningen av mer flexibla material.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare användningen av glasfiber ger det stor spelbarhet och större känsla av kontroll. Den återkommer också med en ny design som kombinerar rött med svart, en estetik som vi är övertygade om kommer att lyckas!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Utrusta dig med de bästa Babolat Padel-produkterna, ett padelmärke som har haft en stor utveckling de senaste åren. För närvarande är det redan representerat i WPT av spelare som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias, som är ett av allmänhetens favoritmärken.

Inom sin nya kollektion har den ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter