Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Counter Veron 2022
  • Babolat Counter Veron 2022
  • Babolat Counter Veron 2022

Babolat Counter Veron 2022

PVP: 2 523,10 kr
2 522,56 kr
-1% Babolat
Babolat Counter Veron 2022 padel racket | Ny upplaga av Babolats mest balanserade racket, en högtävlingsmodell som ger större spelbarhet tack vare de använda materialen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Babolat Counter Veron Yellow

Dominera alla områden på banan med Counter Veron padel racket, en av de mest balanserade modellerna i katalogen Babolat Padel 2022. På grund av dess överdimensionerade format och medelbalans är den mycket väl kompenserad och ger större sensationer vid slag tack vare användandet av mjukare material, flexibel.

Således har Carbon Flex-teknik använts, en kombination av kol och glasfiber som ökar dess spelbarhet. Tack vare den svarta eva gummikärnan kommer vi att njuta av en oslagbar touch. Dessutom absorberar vibrasorbsystemet vibrationer och dess grova textur gör att vi kan leka med effekter.

Babolat Counter Veron gul, funktioner

  • Kraft och kontroll lika med den nya Babolat Counter Veron 2022.
  • Bra spelbarhet tack vare kombinationen av kol och glasfiber.
  • Oslagbar touch med det svarta eva-gummit inuti.
  • Mångsidig padel racket, i droppformat och med en välcentrerad balans.
  • Ny fördelning och design av hålen som förbättrar dess prestanda.
  • Skriv ut mer snurr på skivade eller topspin bollar tack vare den grova 3D Spin-strukturen.
  • Antivibrationsteknik integrerad i hjärtat av racket.
  • Ingår i den senaste Babolat 2022 racketkollektionen.

Vem är det till? Lämplig för idrottare som spelar eller tränar regelbundet och söker balans i sitt spel då det är ett mycket välbalanserat padel racket så att du kan försvara och snabbt gå till attack med lätthet.

Varför kommer du att gilla det? Även om det tillhör Babolats avancerade serie är det ett padel racket som anpassar sig snabbt eftersom införandet av glasfiber ger en mer elastisk touch. Dessutom gör dess nya design i gult och exponerat kol den spektakulära!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter