Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Air Veron 2022
  • Babolat Air Veron 2022
  • Babolat Air Veron 2022

Babolat Air Veron 2022

PVP: 2 523,13 kr
2 522,55 kr
-1% Babolat
padel racket de padel Babolat Air Veron 2022 | Svara snabbt på vilken boll som helst med detta Babolat padel racket, en lätt och kraftfull modell som hjälper oss att få vårt bästa anfallsspel
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Babolat Air Veron blå padel racket

Njut av de bästa sensationerna på banan med den nya kollektionen av padelprodukter Babolat 2022. I den hittar du den nya utgåvan av Air Veron padel racket, en modell som utmärker sig för sin utmärkta valuta för pengarna och som återkommer med en förnyad image .

Tack vare dess överdimensionerade diamantformat och medelhöga balans ger den större kraft. Den försummar dock inte kontrollen tack vare kol- och glasfiberkonstruktionen, vilket ger den en mer elastisk touch. I kärnan har svart eva använts och innehåller såväl grovhet som ett antivibrationssystem.

Babolat Air Veron svart och blå, funktioner

  • Större sensationer med Babolat Air Veron 2022 tack vare dess konstruktion med Carbon Flex.
  • Har en oversize diamantform med något hög balans.
  • Utsökt touch med det nya svarta eva-gummit i kärnan.
  • Användning av mer flexibla material så att det inte är ett sådant tekniskt padel racket.
  • Ny distribution av hålmönster hål som förbättrar kontroll och precision.
  • Yta med 3D Spin-teknik som ökar effekterna.
  • Minskar risken för armbågsbesvär tack vare hjärtats vibrasorbteknologi.
  • Den tillhör Babolat Padel 2022 högpresterande racketkatalog.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för den offensiva spelaren, som gillar kraft med viss kontroll, eftersom Air Veron är mycket hanterbar på grund av materialen som används och dess lättare vikt.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare materialen som används erbjuder den en bra sweet spot, så att du kommer att njuta av stor kontrollerad kraft. Den återvänder också med en ny blå design genom hela ramen och ytan tillsammans med karbon sett, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter