Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Technical Veron 2022
  • Babolat Technical Veron 2022
  • Babolat Technical Veron 2022

Babolat Technical Veron 2022

PVP: 2 523,10 kr
2 522,56 kr
-1% Babolat
Babolat Technical Veron 2022 padel racket | Få ut det mesta av ditt attackspel med denna Babolat padel racket, en högpresterande modell som ger kraft med mycket bra precision när du slår
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Babolat tekniska Veron

Vinn poängen med kraftfulla slag tack vare Technical Veron padel racket, en av de mest kraftfulla i Dynamic Power-serien i Babolat Padel 2022. Tack vare diamantdesignen och den höga balansen kommer vi att märka mer kraft när vi slår även om den har en bra poäng söta.

För att uppnå detta presenterar den en ny borrfördelning utöver carbon flex-systemet; En kombination av kol och glasfiber som ger en mer elastisk touch och förbättrar sensationerna. Angående kärnan är den gjord av svart eva-gummi och bibehåller sin strävhet samt vibrasorberande teknologi för ett spel utan skador.

Babolat Technical Veron röd, funktioner.

  • Babolat Technical Veron 2022 kombinerar kol med glasfiber i sin konstruktion.
  • Något hög balans och oversize diamantform som ökar dess slagkraft.
  • Mer elastisk touch än Juan Lebróns padel racket.
  • Kärna med svart eva-gummi som ger en exceptionell touch.
  • Mer precision i att slå med den nya borrfördelningen.
  • Skriv ut mer snurr på bollen tack vare 3D Spin-råheten.
  • Mjukare slag tack vare hjärtats vibrasorbsystem.
  • Ny katalog med Babolat Padel 2022 avancerade racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare som spelar i backhandposition och som behöver kraft, eftersom Technical Veron ger mer kraft tack vare sitt diamantformat och balans i den övre delen.

Varför kommer du att gilla det? Med carbon flex-konstruktionen genererar den en mer elastisk touch och därför är den inte en lika teknisk padel racket som Technical Viper. Den återkommer också med en ny design i rött, exponerad kolfiber och den mest imponerande logotypen i mitten.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter