Funda Babolat
  • Funda Babolat

Funda Babolat

PVP: 142,61 kr
109,15 kr
-24% Babolat
Skydd för paddelpaddel | Praktiskt Babolat-fodral för att bära ditt padel racket, tillverkat av motståndskraftiga material, justerbart handtag och en snygg svart design med blå detaljer.

Babolat padel racketskydd

Håll din padel racket väl skyddad med detta Babolat-fodral. Det gör att du bekvämt kan transportera din padel racket eftersom den har ett justerbart handtag och dess vadderade insida ger också bättre skydd mot eventuella stötar eller slumpmässiga stötar.

Den är gjord av tåliga och tvättbara material så den är mycket hållbar och håller din racket i gott skick. Den anpassar sig även till alla typer av racket, den säljs individuellt och har kapacitet för 1 racket. Få det till bästa pris!

Babolat racketskydd, funktioner

  • Kapacitet för 1 Babolat padel racketskydd.
  • Justerbart handtag för att bära den bekvämt.
  • Svart med blå detaljer och varumärke.
  • Utsida i tvättbart och tåligt material.
  • Ger stötskydd.
  • Nya racket för Babolat Padel 2021-spelare.

Vem är det till? Enligt vår mening är den idealisk för spelare som vill skydda sitt padel racket samt bekvämt bära det till matcher tack vare dess justerbara handtag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är väldigt praktiskt eftersom det låter dig förvara ditt padel racket och skydda det från stötar eller repor. De erbjuder även en snygg design i svart med logotyp och detaljer i blått.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2021
Våra bästa produkter