Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Babolat Viper Junior 2022
  • Babolat Viper Junior 2022
  • Babolat Viper Junior 2022

Babolat Viper Junior 2022

PVP: 822,75 kr
641,75 kr
-22% Babolat
Babolar Viper Junior 2022 padel racket | Det mest kompletta padel racket för barn, en anpassning som Babolat har gjort av Juan Lebróns racket så att ungdomar kan njuta av det till fullo
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för pojke Babolat Viper Svart

Låt de minsta njuta av de bästa sensationerna på banan med det nya Viper Junior padel racket i svart, silver och rött, en modell från Babolat Padel 2022. Det är en kopia av Juan Lebróns padel racket, med vikt och handtag anpassade till barns händer.

Dess droppform och medelbalans ger en perfekt balans mellan kraft och kontroll, så den anpassar sig till alla spelaktiviteter. Å andra sidan har glasfiber och mjukt gummi använts för att ge större sensationer vid slag och att det inte är svårt att leka med det.

Babolat Viper för pojke svart, funktioner

  • Babolat Viper Junior är en anpassning av den nya Technical Viper 2022.
  • Mångsidig padel racket i rivformat och medium balans.
  • Mycket bekväm touch tack vare Eva-gummit som används inuti.
  • Glasfiberkonstruktion som ger den större spelbarhet.
  • Anpassad efter behoven hos barn med minskad vikt och manschett.
  • Tunnare handtag för bekvämare grepp.
  • Ingår i Babolat 2022 barnracketkollektion.

Vem är det till? Speciellt designad för yngre spelare, mellan 7 - 12 år som börjar spela eller redan har en medelnivå och behöver ett balanserat racket anpassat efter deras behov för att kunna prestera på topp.

Varför kommer du att gilla det? För den är anpassad efter de smås behov, med mindre vikt och mått. Dessutom är det på ett estetiskt plan en kopia av Juan Lebróns racket med svart finish, silverfärgad centrallogotyp och röda detaljer.

Ta reda på mer om varumärket Babolat

Vi känner alla till kvaliteten på Babolat Padel, ett franskt företag som har utvecklat högpresterande Padel rackets, kläder och tillbehör som passar alla typer av publik. Fler och fler professionella spelare konkurrerar med dem.

Några exempel är tvillingarna Alayeto, Miguel Lamperti eller Jordi Muñoz är bara ett exempel. Gilla dem och njut av ett av spelarnas favoritmärken, du kommer inte ångra det!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 330-350gr. Profil: 36 mm Spelare: Unge År: 2021
Våra bästa produkter